Partners - velux nederland
Javascript is uitgeschakeld

VELUX Nederland

Contactgegevens

Molensteijn 2
3454 PT DE MEERN

Postbus 142
3454 ZJ DE MEERN

Tel.:+31 30-6629629
E-mail:info@velux.nl
Web:www.velux.nl
De VELUX Groep zorgt al meer dan zeventig jaar voor een aangenamere leefomgeving onder het dak. Het productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonweringen, rolluiken en op afstand bedienbare producten aangestuurd door zonne-energie. Door te zorgen voor daglicht en frisse lucht kunnen deze producten tevens een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik in gebouwen. Met de bouw van modelwoningen heeft de VELUX Groep concreet aangetoond dat gebouwen energieneutraal kunnen zijn én een hoog wooncomfort en een goed binnenklimaat kunnen hebben, waarbij maximaal gebruik is gemaakt van de zon als duurzame energiebron. VELUX Nederland B.V. is de officiële importeur van VELUX producten in Nederland.

VELUX Nederland

Artikelen van VELUX Nederland

VELUX zet zich in voor duurzamer en efficiënter productieproces

VELUX zet zich in voor duurzamer en efficiënter productieproces

Duurzaamheid is een vereiste geworden. Dat geldt voor huiseigenaren, waarvan 45 procent aangeeft dat nieuwe bouwmaterialen voor hun huis duurzaam geproduceerd moeten zijn. Maar dat geldt ook voor bedrijven. Om zorg te dragen voor het milieu, lanceerde VELUX de Duurzaamheidsstrategie 2030. Eén van de doelstellingen is om de CO2-uitstoot bij de productie van VELUX dakramen met 50 procent te verkleinen.

Velux zet stap richting 100% hernieuwbare energie

Velux zet stap richting 100% hernieuwbare energie

VELUX en BayWa r.e. kondigen een baanbrekende samenwerking aan om de Europese activiteiten van de dakraamfabrikant tegen 2024 van 100% hernieuwbare elektriciteit te voorzien. In de Power Purchase Agreements (PPA's) tussen de bedrijven ligt de nadruk op de ontwikkeling van twee nieuwe zonneparken in Gerena en Alhendín in Zuid-Spanje. Het Alhendín-park is de eerste installatie van BayWa r.e. in Spanje van innovatieve Agri-PV-technologie die het mogelijk maakt om gewassen tussen de zonnepanelen in te laten groeien.

Balkongevoel met de nieuwe VELUX® uitzettuimelvensters

Balkongevoel met de nieuwe VELUX® uitzettuimelvensters

VELUX® lanceert een nieuwe variant van haar populaire 2in1 en 3in1 dakraamoplossingen: uitzettuimelvensters die met een onderhandgreep te bedienen zijn. Omdat het raam aan de bovenzijde scharniert, kan deze in een hoek van maar liefst 45° geopend worden. De dakramen zijn aantrekkelijker geprijsd, gemakkelijker te monteren dan gekoppelde dakramen en zijn vanaf oktober dit jaar beschikbaar.

Meer dan 1/3 van de Nederlanders leeft in ongezonde woning

Meer dan 1/3 van de Nederlanders leeft in ongezonde woning

Ruim een derde (37%) van de Nederlanders woont in een huis waar sprake is van vocht of schimmel, een gebrek aan zonlicht, geluidsoverlast of lage temperaturen. Deze binnenklimaatrisico’s hebben negatieve gevolgen voor de (mentale) gezondheid, het welzijn en de productiviteit.

Velux® introduceert rolluik op zonne-energie

Velux® introduceert rolluik op zonne-energie

Dakramenspecialist VELUX® heeft de lancering van een nieuw, volledig op zonne-energie werkend rolluik aangekondigd. Het rolluik (SSLS) is speciaal ontworpen voor VELUX 2in1 en 3in1 dakramen en geoptimaliseerd voor dakramen op zonne-energie.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 . . . . 
19
volgende

Recente projecten van VELUX Nederland

Hotel Castell dels Hams

Hotel Castell dels Hams

In 1967 werd een klein hotel, Hotel Castell dels Hams, gevestigd op het eiland Mallorca te midden van de mediterrane vegetatie. Middels subtiele verbeteringen en uitbreidingen is het hotel in verloop van tijd de meest opvallende hotel van het oostelijke deel van het eiland geworden.

Maison Air et Lumiere

Maison Air et Lumiere

Maison Air et Lumière is een flexibele, milieuvriendelijke woning welke zich richt op het comfort en de gezondheid van de gebruiker.

Roskilde Katedralskole

Roskilde Katedralskole

Als één van de initiatiefnemers van de Active House visie stimuleert de VELUX Groep de ontwikkeling van duurzame gebouwen met een comfortabel binnenklimaat.

 

Onze partners

  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
Sluit deze advertentie