Partners - dycore
Javascript is uitgeschakeld

Dycore

Dycore

Contactgegevens

Ambachtsweg 16
4906 CH Oosterhout

Postbus 197
4900 AD Oosterhout

Tel.:+31 162-477626
E-mail:info@dycore.nl
Web:www.dycore.nl
Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. In ons advies nemen wij een proactieve houding aan, waarin wij, naast uw eigen wensen en eisen, rekening houden met de verschillende uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij de totstandkoming van een vloerveldoplossing, zoals de constructieve eisen, isolatie, milieu, verwerking, productcombinatie, etcetera.

Dycore

Artikelen van Dycore

Zilveren CSC certificaat uitgereikt aan Dycore

Zilveren CSC certificaat uitgereikt aan Dycore

Op 14 juni is op het Betonevent de Concrete Sustainability Council uitgereikt aan Dycore. Namens SGS overhandigde Jeroen Pos de certificaten aan een afvaardiging van Engineering.

Leidingplaatvloer Dycore vernieuwd

Leidingplaatvloer Dycore vernieuwd

De Dycore leidingplaatvloer is speciaal ontwikkeld om samen met kanaalplaten in grondgebonden woningbouw toegepast te worden. De vernieuwde leidingplaat is voorzien van kanalen, waardoor hij een lager eigen gewicht heeft dan de massieve leidingplaat.

Hergebruik van kanaalplaatvloeren in sporthal

Hergebruik van kanaalplaatvloeren in sporthal

Het oude provinciale kantoorgebouw Prinsenhof A in Arnhem maakt plaats voor een groener en levendig gebied. Provincie Gelderland kiest voor een duurzame manier van slopen: circulair delven. Hierbij worden de vrijkomende materialen uit een gebouw zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt. Zo ook de kanaalplaatvloeren, die Dycore in 1987 leverde.

Schone, open EPS sparing in ribbenvloeren

Schone, open EPS sparing in ribbenvloeren

Minder afval op de bouwplaats en besparing op arbeidstijd van de installateur; dat zijn de voordelen van schone, open sparingen. Kies voor het uitvoeren van uw Dycore ribbenvloeren met fabrieksmatig aangebrachte schone, open sparingen.

Begane grondvloer woningbouw met overspanning tot 7 meter?

Begane grondvloer woningbouw met overspanning tot 7 meter?

Dit is prima mogelijk met de Dycore ribbenvloer. Dit is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen, bestaande uit een dunne betonplaat (de spiegel) en voorzien van ribben in de overspanningsrichting. De onderzijde van de ribbenvloer bestaat uit een voorgevormde EPS plaat, welke dient als isolatiemateriaal.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
Sluit deze advertentie