Partners - fakro nederland
Javascript is uitgeschakeld

Fakro Nederland

Fakro Nederland

Contactgegevens

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

Tel.:+31 6-53172047
E-mail:info@fakronederland.nl
Web:www.fakro.nl
FAKRO Nederland BV is de officiële importeur en distributeur van FAKRO dakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten. De constante kwaliteit van de producten, snelle leveringen en een goede service zijn belangrijke succesfactoren.

Fakro Nederland

Artikelen van Fakro Nederland

Duurzame totaaloplossing voor vervanging en recycling dakramen

Duurzame totaaloplossing voor vervanging en recycling dakramen

Is een klimaat neutrale en circulaire economie haalbaar in 2050? Met de Life Cycle Service is FAKRO in ieder geval al goed op weg. Een totaaloplossing die zorgt voor duurzame, projectmatige vervanging van dakramen met een maximale levensduur. Met het hergebruik van grondstoffen en materialen zet FAKRO hiermee bovendien een grote stap naar de circulaire economie.

FAKRO biedt slimme en energiezuinige warmtewering

FAKRO biedt slimme en energiezuinige warmtewering

Zonlicht verlicht en verwarmt een binnenruimte op natuurlijke wijze. In de winter een groot voordeel. In de zomer kan te veel opwarming van de ruimte leiden tot oververhitting. Door de klimaatverandering worden onze zomers steeds warmer. Hierdoor neemt de kans op oververhitting verder toe. FAKRO biedt daarom slimme en energiezuinige oplossingen om in de zomer warmte in huis te weren.

FAKRO sluit zich aan bij Platform 2050

FAKRO sluit zich aan bij Platform 2050

De planmatige verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad krijgt dankzij Platform 2050 steeds meer gestalte. Zo tekenden recent Theo Peters en Bart Peters, directie van FAKRO Nederland BV, en Bart Wansink, oprichter van Platform 2050, de overeenkomst waarmee FAKRO Nederland leverancier wordt van Platform 2050. Door deze samenwerking kan Platform 2050 nu ook daglicht oplossingen voor het dak aanbieden aan vastgoedbeleggers en woningbouwcoöperaties.

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Frisse lucht is een cruciaal onderdeel van een gezonde woning. Doordat huizen steeds beter geïsoleerd zijn, is het belangrijk dat we bewust nadenken over de toepassing van ventilatievoorzieningen.

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO heeft de Red Dot Design Award 2016 gewonnen voor het platdakraam DEF DU6. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. De award wordt door veel experts ervaren als een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van industrieel design.

vorige
1
2
3
4
volgende
 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie