Partners - tonzon
Javascript is uitgeschakeld

Tonzon

Tonzon

Contactgegevens

Josink Esweg 47
7545 PN ENSCHEDE

Josink Esweg 47
7545 PN ENSCHEDE

Tel.:+31 6 53174462
E-mail:info@tonzon.nl
Web:www.tonzon.nl

De goede werking van TONZON Vloerisolatie komt door de unieke manier van isoleren. De Thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer aangebracht worden. Door de folie kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de luchtzakken opgewarmd en blijft de warmte dicht bij de vloer. Resultaat is een warmere vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

 

Veel kruipruimtes zijn vochtig of nat. Daarom wordt in combinatie met de Thermoskussens een stevig zeil op de bodem van de kruipruimte gelegd. Door middel van deze Bodemfolie wordt de verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem gestopt. Dit betekent minder vocht in de woning, een optimale werking van de Thermoskussens en minder kans op schimmel en huisstofmijt. Resultaat is een comfortabele en gezondere woning.

Tonzon

Artikelen van Tonzon

Isolatiewaarden TONZON Thermoskussen veel hoger bijgesteld

Isolatiewaarden TONZON Thermoskussen veel hoger bijgesteld

Het College van Deskundigen van Bureau CRG heeft nieuwe, hogere, Rc-waarden voor het TONZON Thermoskussen vastgesteld. Dat is goed nieuws voor iedereen met een TONZON-vloer, die meent dat de Rc-waarde van zijn vloer 3,8 m²K/W bedraagt. BCGR controleert en publiceert gelijkwaardigheids- en kwaliteitsverklaringen van producten en systemen in de bouw- en installatiesector.

Groot en onbekend energiebesparingspotentieel snel, goedkoop en makkelijk te ontginnen

Groot en onbekend energiebesparingspotentieel snel, goedkoop en makkelijk te ontginnen

Nadat minister Wiebes maandag bekend kon maken dat de opwekking van energie met windmolens zonder subsidie mogelijk is, wacht hem woensdag tijdens de beurs DUURZAAM VERWARMD een nieuwe verrassing. TONZON heeft ontdekt dat een enorm energiebesparingspotentieel snel, makkelijk en goedkoop te benutten is.

TONZON neemt eigen zonnecentrale in gebruik

TONZON neemt eigen zonnecentrale in gebruik

TONZON BV in Enschede neemt een eigen zonnecentrale in gebruik waardoor het bedrijf volledig in zijn eigen elektriciteitsbehoefte gaat voorzien. Wethouder Eelco Eerenberg van Enschede, die onder meer duurzaamheid in zijn portefeuille heeft, stelt de installatie op woensdag 13 januari officieel in werking.

TONZON rugsponsor FC Twente

TONZON rugsponsor FC Twente

TONZON in Enschede is de nieuwe rugsponsor van FC Twente. Het bedrijf en de club kwamen een contract voor één seizoen overeen met een optie voor een tweede jaar. TONZON is uitvinder en producent van opvouwbaar isolatiemateriaal dat isoleert als een thermosfles en staat dit seizoen achterop het uit- en thuisshirt van FC Twente.

Terugwinning van verloren warmte CV-buizen

Terugwinning van verloren warmte CV-buizen

We kennen terugwinning van warmte uit ventilatielucht en uit douchewater. Nieuw is de terugwinning van de warmte die CV-buizen in de kruipruimte hebben verloren. TONZON BV uit Enschede heeft een eenvoudige en kosteneffectieve methode ontwikkeld om deze warmte nuttig te gebruiken voor de opwarming van (een deel van) de vloer. Daarmee wordt het Nederlands energiebesparingspotentieel verder vergroot.

vorige
1
2
volgende
 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie