Partners - soprema
Javascript is uitgeschakeld

SOPREMA

SOPREMA

Contactgegevens

Bijsterhuzen 40 8
6604 LW Wijchen

Bijsterhuizen 40 8
6604 LW Wijchen

Tel.:+31 31 (0)515-533000
E-mail:info@soprema.nl
Web:www.soprema.nl

Als totaalaanbieder voor de hele bouwschil brengt SOPREMA, expert in waterdichting en isolatie, kwaliteitsvolle en innovatieve producten op de markt met vijf sterke merken:

- SOPREMA (bitumineuze waterdichting),
- ALSAN (vloeibare waterdichting),
- FLAG (synthetische waterdichting),
- EFYOS (thermische isolatie) en sinds 2018 ook
- PAVATEX (natuurlijke isolatie).

Het familiebedrijf SOPREMA, opgericht in 1908, staat garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt ruim 7100 medewerkers verspreid over 40 productielocaties en 60 filialen en is goed voor een omzet van € 2,63 miljard euro in 2017. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 7 R&D centra, die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling, en 22 opleidingscentra verspreid over 5 landen.

SOPREMA

Artikelen van SOPREMA

Overname door Soprema levert ecologische winst op

Overname door Soprema levert ecologische winst op

Met de overname van EPS Nederland bouwt Soprema Group verder aan het economische en ecologische succesverhaal. Beide ondernemingen hebben een stevige reputatie als pioniers in duurzame productie en het hergebruik van materialen. Samen staan ze nog sterker om een leidende rol te spelen in de transitie naar een circulaire economie en een schonere wereld.

Royal Roofing Materials vestigingen vanaf nu Soprema Centers

Royal Roofing Materials vestigingen vanaf nu Soprema Centers

Vanaf 1 juni 2021 gaan Soprema BV en Royal Roofing Materials samen verder als Soprema Nederland. De krachtenbundeling werd vijf jaar terug ingezet, sindsdien zijn de bedrijven steeds meer naar elkaar toegegroeid en elkaar gaan versterken. En daar profiteert de klant volop van: in de nieuwe Soprema Centers vindt u nu écht alles voor de complete bouwschil onder één dak.

Soprema benoemt nieuwe Managing Director

Soprema benoemt nieuwe Managing Director

Op 1 oktober 2020 zal Wilbert Elissen de rol van Managing Director Soprema Nederland op zich nemen. Hierbij zal hij de leiding krijgen over zowel Soprema BV (met een vestiging in IJlst), als over Royal Roofing Materials (met hoofdvestiging in Wijchen en 15 regionale Royal Dak & Bouw vestigingen).

De voordelen van witte daken

De voordelen van witte daken

Veruit de meeste platte daken in ons land zijn zwart. Deze zijn bedekt met zwart bitumen voor waterkering. Maar een zwart dak heeft ook zo z’n nadelen. Daarom zie je langzaam maar zeker meer en meer witte daken verschijnen. Een zogenoemd wit dak is feitelijk niks meer dan een witte afwerking van de toplaag van de dakbedekking.

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Als professionele dakdekker heeft u ongetwijfeld een eigen werkmethode en gebruikt u uit gewoonte waarschijnlijk steeds dezelfde materialen. Maar heeft u al eens zelfklevende dakbedekking overwogen? Laat u overtuigen door het gemak en de voordelen van deze slimme oplossing.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie