Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Wattstraat 3
3846CV HARDERWIJK

Tel.:+31 341-278805
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl

De Hakron Groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen die een markleidende rol spelen op het gebied van producten voor betonconstructies, bekistingen, woningbouw, metselwerkondersteuningen, prefab- en bouwindustrie en bevestigingstechnieken voor houtbouw.

Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Je betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten.

Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd.

Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Ook standaard MK stalen lateien en geveldragers en de Muurgrip metselwerkwapening behoren tot het productengamma.

Hakron Houtbouw biedt een complete pakket bevestigingstechnieken voor houtbouw, zowel voor CLT als houtskeletbouw. Naast levering van de producten ook ondersteuning vanuit de engineering. 

Hakron

Artikelen van Hakron

Gas- en waterdichte klemdichtringen voorzien van unieke moeren

Gas- en waterdichte klemdichtringen voorzien van unieke moeren

KRASO klemdichtringen worden toegepast om doorvoeren rond een leiding water- en gasdicht af te dichten. Hakron biedt een compleet programma klemdichtringen uit EPDM met roestvast staal (A2-kwaliteit). Uniek zijn de moeren (KRASO DKM) met geïntegreerd aandraaimomentcontrole.

CLT-elementen hijsen met de WASP hijshaak

CLT-elementen hijsen met de WASP hijshaak

De WASP van Hakron Houtbouw is een veelzijdige hijs- en transport haak voor CLT-elementen. Toepasbaar bij axiale of dwarsbelastingen. Tijdbesparend door de snelle en veilige montage en demontage. Slechts één constructieve schroef nodig per hijshaak.

Zelfs jaren later eenvoudig extra kabels doorvoeren

Zelfs jaren later eenvoudig extra kabels doorvoeren

KRASO KDS kabeldoorvoeren van Hakron zijn universeel toepasbaar en een alles-in-één oplossing voor verschillende behoeften op het gebied van kabeldoorvoer voor de installateur, aannemer of onderaannemer. Bij de bouw of renovatie en eenmaal aangebracht kunnen ook jaren later nog extra kabels doorgevoerd worden.

Introductie op de Bouwbeurs: Hakron Houtbouw

Introductie op de Bouwbeurs: Hakron Houtbouw

Hakron Houtbouw is een nieuwe divisie binnen de Hakron Groep. Basis is het complete pakket bevestigingstechnieken voor houtbouw van Rothoblaas. Deze producten worden toegepast bij zowel CLT als houtskeletbouw. Naast levering van de producten bestaat de samenwerking ook uit ondersteuning vanuit de engineering. Begin februari kan op de Bouwbeurs in Utrecht nader kennis gemaakt worden.

Hou de winter buiten de deur

Hou de winter buiten de deur

Met de koude maanden in aantocht is de kunststof afdichtingsplaat voor glasopeningen een handige oplossing om in goede omstandigheden door te kunnen werken. Hiermee kun je op je bouwwerk kozijnen waarin de ramen nog geplaatst moeten worden afdichten.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 . . . . 
14
volgende
 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie