Partners - boon edam nederland
Javascript is uitgeschakeld

Boon Edam Nederland

Boon Edam Nederland

Contactgegevens

Ambachtstraat 4
1135 GG EDAM

Postbus 26
1135 ZG EDAM

Tel.:+31 299-380813
E-mail:info@boonedam.nl
Web:www.boonedam.nl
Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider en een succesvolle en sterk groeiende ‘multinational’ op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie houdt zich bezig met de verkoop, installatie, service, onderhoud en upgrades van maatwerkoplossingen.

Deze oplossingen, met speciale aandacht voor duurzaamheid, beveiliging en service, vind je terug op diverse plekken waaronder kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen.

Boon Edam is met eigen fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld vertegenwoordigd. Door deze wereldwijde expertise te combineren met gespecialiseerde kennis van de lokale markten kan de Boon Edam Experience overal en altijd worden aangeboden.

Artikelen van Boon Edam Nederland

Hoe helpen VR en AR bij keuze voor juiste toegangsproduct?

Hoe helpen VR en AR bij keuze voor juiste toegangsproduct?

Technologie vernieuwt en verbetert zich in razend tempo. Bij Boon Edam volgen we de nieuwste trends op de voet en kijken we daarbij welke ontwikkelingen passen bij onze organisatie en uiteraard de klantvraag. De laatste jaren merken wij dat de behoefte aan visualisaties voor nieuwe projectsituaties vanuit de architecten en opdrachtgevers groeit. Daarom werken wij met Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) toepassingen om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij de keuze voor het geschikte toegangsproduct.

Hoe zorgt u voor energiebesparing met een tochtvrije entree?

Hoe zorgt u voor energiebesparing met een tochtvrije entree?

Voor veel gebouweigenaren en architecten speelt tochtdichtheid een belangrijke rol in de keuze voor een entree. Enerzijds om een comfortabele verblijfsruimte achter de deur te creëren. Maar steeds vaker natuurlijk ook vanwege de energiebesparing, doordat het energieverlies beperkt blijft. Bij twijfels tussen verschillende typen deuren krijgen we geregeld de vraag: hoe groot is het verschil in energieverlies nu precies? En wat is er allemaal van invloed op de mate van energiebesparing?

Boon Edam introduceert revolutionaire draai-schuifdeur

Boon Edam introduceert revolutionaire draai-schuifdeur

Koninklijke Boon Edam International introduceert een baanbrekende draaideur-schuifdeur. Deze nieuwe en gepatenteerde automatische draaideur met de naam Orbit TriSens is gebaseerd op de nieuwste technologie binnen Boon Edam's karakteristieke 'premium minimalistische' ontwerp en is niet te vergelijken met enig andere bestaande draaideur.

Checklist: Eisen en opties voor draaideuren en schuifdeuren

Checklist: Eisen en opties voor draaideuren en schuifdeuren

In een bestek staan vaak concrete eisen voor de tourniquet- of schuifdeur die toegang geeft tot het gebouw. Maar is er geen bestek of is het bestek heel summier? Dan moet u zelf uw informatie verzamelen. Deze checklist helpt u hierbij.

Waarom de gevelaansluiting van tourniquetdeur om maatwerk vraagt

Waarom de gevelaansluiting van tourniquetdeur om maatwerk vraagt

Een goede aansluiting van een tourniquetdeur op de gevel en de vloer is van essentieel belang. Vanuit esthetisch oogpunt, maar zeker ook om praktische redenen. Met een goede aansluiting voorkomt men tocht en vochtdoorslag en wordt de kans op inbraak verkleind. Lees in dit artikel een aantal zaken uit die van belang zijn bij een goede aansluiting van een tourniquet.

vorige
1
2
3
4
volgende
 

Onze partners

  • Therminon
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie