Partners - archidat bouwformatie
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie

Archidat Bouwformatie

Contactgegevens

Vliegkamp Valkenburg, gebouw 377
2223 LA KATWIJK

Postbus 116
2340 AC OEGSTGEEST

Tel.:071-5191960
E-mail:info@archidat.nl
Web:www.archidat.nl
Archidat Bouwformatie biedt professionals in de bouw zoals ontwerpers, voorschrijvers, adviseurs en aannemers een compleet aanbod aan vakinformatie. De informatie bestaat uit actuele referentiedetails in Bouwdetails Online en actuele bouwkostendata in Bouwkosten Online.

Artikelen van Archidat Bouwformatie

Tijdelijk flinke korting op bundel Bouwdetails Online

Tijdelijk flinke korting op bundel Bouwdetails Online

Ontwerpende professionals kunnen na de zomer extra efficiënt aan de slag met Bouwdetails Online. Tot eind september zijn de abonnementskosten voor de bundel Bouwdetails Online flink in prijs verlaagd.

Bouwdetails Online is vernieuwd

Bouwdetails Online is vernieuwd

VLIEGKAMP VALKENBURG - Het platform Bouwdetails Online van Archidat Bouwformatie is vernieuwd. Dankzij een volledig nieuwe interface is het nog eenvoudiger geworden om de juiste referentiedetails te vinden en te downloaden.

Bouwkosten Online update Q4: Gevel na-isolatie

Bouwkosten Online update Q4: Gevel na-isolatie

De december update van Bouwkosten Online staat in het teken van gevel na-isolatie. Met de aanscherping van de isolatie-eisen en het terugdringen van het energiegebruik is er meer aandacht gekomen voor hoogwaardige isolatieoplossingen voor het na-isoleren van de buitengevel.

Selectie gratis Archidat bouwdetails

Selectie gratis Archidat bouwdetails

Archidat biedt nu tijdelijk gratis een selectie van 52 universele bouwdetails aan. Alle aangeboden details voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en de nieuwe richtlijnen voor energieprestaties. Deze details worden tevens aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden.

Leveranciergebonden details geactualiseerd

Leveranciergebonden details geactualiseerd

In samenwerking met een groot aantal toonaangevende leveranciers biedt Bouwformatie een selectie van details die zijn afgestemd op de producten en specificaties van de betreffende leveranciers. De meeste details zijn de afgelopen maanden aangepast aan de nieuwe richtlijnen voor energieprestaties. Een aantal details worden tevens aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden, waarbij het voor ontwerpende, controlerende, adviserende en uitvoerende partijen eenvoudiger wordt om te gaan met deze complexe materie.

vorige
1
2
volgende
 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie