Partners - velux commercial
Javascript is uitgeschakeld

VELUX Commercial

VELUX Commercial

Contactgegevens

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

Tel.:+31 6 51 39 28 41
E-mail:
Web:

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht en bestaat uit het voormalige JET, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten. Momenteel opereert VELUX Commercial als één bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie tot de levering en het onderhoud.

 

We zijn uw voorkeurspartner voor lichtstraten en lichtkoepels en oplossingen voor natuurlijke ventilatie in utiliteits- en industriële gebouwen.

 

Ons team daglicht- en ventilatie-experts luistert zorgvuldig naar uw specifieke behoeften en helpt u om de beste en veiligste oplossing te kiezen. Ze zorgen er ook voor dat uw oplossing juist wordt gemonteerd, gebruikt en onderhouden.

 

Omdat we onderdeel uitmaken van de VELUX Groep leunen we op tachtig jaar aan ervaring met daglicht en ventilatie. We zetten ons in om het meest robuuste, duurzame en innovatieve assortiment lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies van de utiliteit en industriële markt te bedienen.

Artikelen van VELUX Commercial

Modulaire daklichten met geïntegreerde zonwering

Modulaire daklichten met geïntegreerde zonwering

Modulaire Daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen, onder andere doordat de kozijnen van onderaf niet zichtbaar zijn. Modulaire Daklichten hebben een elegant en esthetisch ontwerp en laten daglicht binnenvallen in utiliteitsgebouwen.

Een nieuw coworking kantoor met winkels en restaurant

Een nieuw coworking kantoor met winkels en restaurant

Icône is een nieuwbouwkantoor in de wijk Belval in Luxemburg met een uitnodigend uitzicht op de Hauts Fourneaux. Icône ligt in een historisch gebied dat oorspronkelijk bekend stond om zijn staalindustrie en bestaat uit 18.800 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over vijf verdiepingen.

Hoe een goede binnenluchtkwaliteit invloed heeft op onderwijs

Hoe een goede binnenluchtkwaliteit invloed heeft op onderwijs

Mensen brengen 90% van hun tijd binnen door en het ontbreken van de juiste daglicht- en ventilatiestrategie kan een negatieve invloed hebben op het welzijn, comfort en de prestaties van leerlingen. Een recent onderzoek van de VELUX Groep richtte zich op het welzijn en de productiviteit van mensen.

Ontwerpen met daglicht en natuurlijke ventilatie

Ontwerpen met daglicht en natuurlijke ventilatie

In de Daylight Design Guide kijken we wat de positieve impact is van daglicht en natuurlijke ventilatie bij het gebruik van lichtstraten in architectonische ontwerpen. Mensen voelen zich een stuk prettiger wanneer er natuurlijk licht en frisse lucht aanwezig is in kantoorgebouwen en publieke ruimtes.

Elegante glazen oplossing voor platte daken

Elegante glazen oplossing voor platte daken

Modulaire daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen, onder andere doordat de kozijnen van onderaf niet zichtbaar zijn en de bovenzijde volledig uit glas bestaat. De lichtinval wordt hierdoor gemaximaliseerd en is het lichtoppervlak gelijk aan het gat in het dak.

vorige
1
2
3
4
5
6
volgende
 

Onze partners

  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
Sluit deze advertentie