Partners - leviat
Javascript is uitgeschakeld

Leviat

Leviat

Contactgegevens

Oostermaat 3
7623 CS BORNE

Oostermaat 3
7623 CS BORNE

Tel.:+49 1732193675
E-mail:info.nl@leviat.com
Web:www.leviat.com
Wij ontwerpen en produceren innovatieve verbindings-, bevestigings- en verankeringstechnieken. Van het veilig gebruik van prefab betonelementen en technisch hoogwaardige betonverbindingen tot de ondersteuning van architectonische gevels en innovatieve manieren om thermische en akoestische prestaties te verbeteren, er zijn maar weinig delen van een bouwconstructie die niet worden verbeterd door onze bouwoplossingen. Naast nieuwbouw, strekken onze competenties zich uit tot structurele reparatiesystemen en flexibele framingsystemen voor industriële toepassingen

Artikelen van Leviat

HALFEN gaat verder als Leviat

HALFEN gaat verder als Leviat

Leviat, het nieuwe wereldwijde merk voor CRH-bedrijven in de divisie construction accessories, is maandag 9 november gelanceerd. Onder het merk Leviat komen toonaangevende namen, waaronder Ancon, HALFEN, Helifix en Plaka, samen als één wereldwijd bedrijf, waardoor een wereldleider ontstaat op het gebied van verbindings-, bevestigings- en verankeringstechnologie.

HALFEN komt met nieuwe HEK AR app

HALFEN komt met nieuwe HEK AR app

HALFEN biedt de mogelijkheid de HEK prefab verbindingen in een prefab casco te bekijken in AR en/of 3D. Wereldwijd is het bouwen met prefab betonproducten een succesvolle en groeiende trend. En terecht: de prefabricage van betonnen elementen in de fabriek waarborgen niet alleen de kwaliteit, maar ook de consistentie in productie als gevolg van een weersonafhankelijke omgeving.

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie