Partners - fermacell
Javascript is uitgeschakeld

Fermacell

Fermacell

Contactgegevens

Loonse Waard 18-20
6606 KG WIJCHEN

Postbus 398
6600 AJ WIJCHEN

Tel.:+31 24-6495111
E-mail:fermacell-nl@jameshardie.com
Web:www.fermacell.nl
Fermacell bracht eind jaren zeventig gipsvezelplaten voor het eerst als bouwmateriaal op de markt. Een duurzaam en milieuverantwoord product, samengesteld uit rookgasontzwavelingsgips -een restproduct uit elektriciteitscentrales- en oud papier. Gipsvezelplaat is een honderd procent recyclebaar bouwmateriaal.

Een flexibel bouwproduct voor het efficiënt construeren of verbeteren van vloeren, plafonds en wanden, zowel in utiliteits- als woningbouw, in nieuwbouw en renovatie. Fermacell Powerpanel zijn cementgebonden platen, voor droge afbouw van gevels en natte ruimtes.

Fermacell

Artikelen van Fermacell

Webinars over houtbouw, gevelbekleding en meer

Webinars over houtbouw, gevelbekleding en meer

James Hardie Europe biedt nu gratis online seminars in heel Europa om uw kennis uit te breiden. Er is voor elk wat wils in onze selectie van online seminars! Ons gehele portfolio: Aestuver®, fermacell® en JamesHardie® komt aan de orde. Bepaal zelf welke onderwerpen u het meest interesseren.

Unieke data over brandveiligheid gevelvullende hsb-elementen

Unieke data over brandveiligheid gevelvullende hsb-elementen

Tijdens PREFAB 2019 presenteerde James Hardie nieuwe gegevens over brandveiligheid van gevelvullende hsb-elementen. Ze zijn het resultaat van uitgebreide brandtesten die James Hardie jarenlang op deze hsb-elementen heeft uitgevoerd.

Powerpanel H2O van Fermacell toegepast in saunacomplex

Powerpanel H2O van Fermacell toegepast in saunacomplex

In mei dit jaar opende de nieuwe Wellness Thermen Berendonck de deuren voor het publiek. Dit luxe spacomplex behoort tot het meest duurzame en innovatieve wellness resort van Europa en is volledig geïnspireerd op de sprookjesachtige sfeer van duizend-en-een-nacht.

Systeembouwer vakantielodges Barli kiest opnieuw voor Fermacell

Systeembouwer vakantielodges Barli kiest opnieuw voor Fermacell

Genieten van Zandvoort, het strand en autoracen. Dat is wat de bezoekers van het nieuwe luxueuze Qurios Vakantiepark Zandvoort kunnen verwachten. Vanaf augustus 2019 kunnen toeristen hier één van de 100 luxe recreatiewoningen huren. De woningen worden door systeembouwer Barli plug & play geplaatst.

Hitteschild van Fermacell beschermt studenten bij spoorwegincidenten

Hitteschild van Fermacell beschermt studenten bij spoorwegincidenten

Bredase studentenwoningen van Study Studio Park Breda Alpha zijn voorzien van een hitteschild, opgebouwd uit Aestuver Brandwerende platen van Fermacell. Vier van de negen woonblokken liggen langs een spoorweg waarover gevaarlijke goederen worden getransporteerd. Het hitteschild beschermt de woningen en bewoners bij een spoorwegincident zoals een brand of explosie.

vorige
1
2
3
4
volgende

Recente projecten van Fermacell

Kruisherenklooster Uden

Kruisherenklooster Uden

In het centrum van het Brabantse Uden staat het Kruisherenklooster. De tien kruisheren die er tot voor kort woonden, zijn verhuisd naar aanleunwoningen van het nabijgelegen verzorgingshuis St. Jan.

Renovatie woningen Jeruzalem

Renovatie woningen Jeruzalem

Na de Tweede Wereldoorlog was er grote woningnood in Tilburg. Jeruzalem was een van de uitbreidingswijken waar snel nieuwe woningen neergezet moesten worden. Bijna letterlijk neergezet, want de zogenaamde Airey-woningen zijn een soort bouwpakketwoningen.

Sint Antonius Ziekenhuis

Sint Antonius Ziekenhuis

In Utrecht Leidsche Rijn, achter geluidsmuur “The Wall” langs de A2, is een oogstrelende nieuwe locatie van het Sint Antonius Ziekenhuis verrezen. Het nieuwe ziekenhuis vervangt vanaf de opening in 2013 de ruim 40 jaar oude locaties Utrecht Overvecht en Oudenrijn.

Qurios

Qurios

Midden juli 2019 is in Zandvoort tussen het strand en het Formule 1 circuit het recreatiepark Qurios Zandvoort geopend. De unieke ligging van het park nabij het strand, het nationale park Kennemerland, de steden Haarlem en Amsterdam en het naastgelegen Formule 1 circuit zorgen voor een enorme diversiteit aan bezoekers. Deze diversiteit vraagt om een ander concept dan de ‘1 size fits all’ benadering die vaak terug te zien is op andere recreatieparken. De architectuur vervult op het park een sleutelrol in het tot uitdrukking brengen van deze diversiteit.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
Sluit deze advertentie