Partners - duco ventilation sun control
Javascript is uitgeschakeld

Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control

Contactgegevens

Bedrijvenlaan 2
B-8630 VEURNE

Bedrijvenlaan 2
B-8630 VEURNE

Tel.:+32 58330066
E-mail:info@duco.eu
Web:www.duco.eu
Duco 'Ventilation & Sun Control' is vandaag de dag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een 'natuurlijke' manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco Ventilation & Sun Control

Artikelen van Duco Ventilation & Sun Control

DUCO introduceert Pricing Tool

DUCO introduceert Pricing Tool

DUCO kondigt, als toonaangevende speler in de ventilatie-industrie, met trots de lancering aan van de DUCO Pricing Tool. Het is een geavanceerde online tool waarmee installateurs moeiteloos nauwkeurige prijsoffertes kunnen maken voor een breed scala aan mechanische- of balansventilatieprojecten.

Blikvanger in Nieuwegein

Blikvanger in Nieuwegein

In hartje Nieuwegein is een nieuwe woontoren verrezen om u tegen te zeggen. Op een boogscheut van winkelcentrum City Plaza staat Point of View, een woontoren met 48 koopwoningen en een ondergrondse parkeergarage. De zeer bewust gekozen donkere gevelsteen maakt, in combinatie met de houten accenten, Point of View tot een ware point of interest in het Nieuwegeinse landschap.

Duurzame binnenklimaatoplossingen tijdens vakbeurs ENERGIE

Duurzame binnenklimaatoplossingen tijdens vakbeurs ENERGIE

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen. De luchtspecialisten van DUCO presenteren tijdens vakbeurs ENERGIE graag het uitgebreide assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vraaggestuurde ventilatie voor zowel renovatie, nieuwbouw en de gestapelde woningbouw.

DUCO bundelt krachten met DAIKIN voor internationale expansie

DUCO bundelt krachten met DAIKIN voor internationale expansie

Als Belgische fabrikant van ventilatiesystemen staat DUCO al 30 jaar garant voor innovatieve en kwaliteitsvolle producten die een gezond binnenklimaat voor de eindklant garanderen. Dat doet het bedrijf met een uitgebreid gamma aan ventilatieroosters en -boxen, lamellenroosters en doekzonwering. Daikin Europe heeft deze unieke positionering nu opgepikt en zal zich in samenwerking met het Veurns bedrijf lanceren in het segment van de residentiële ventilatie.

DUCO blaast 30 kaarsjes uit

DUCO blaast 30 kaarsjes uit

Duco Ventilation & Sun Control in Veurne viert deze week zijn 30ste verjaardag. Om precies te zijn, schoot het bedrijf op 18 maart 1991 uit de startblokken met zeven werknemers. De ventilatiespecialist is sindsdien enorm gegroeid. Niet alleen werken er nu al zo’n 240 personeelsleden, ook wordt de bedrijfsinfrastructuur continu uitgebreid om de blijvende groei te kunnen blijven huisvesten.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 . . . . 
15
volgende

Recente projecten van Duco Ventilation & Sun Control

Romercenter

Romercenter

De rechter Maasoever in Venlo was tot voor kort een verwaarloosd stuk van de binnenstad, maar is dankzij het masterplan en de architectonische interventies weer actief betrokken bij het openbare Venlosche leven.

Zuiderhout

Zuiderhout

Duco maakt in Zuiderhout (Teteringen) mede deel uit van een heus woonzorgproject met zowel zorg- als serviceappartementen. Dankzij de toepassing van ventilatie én zonwering in een en hetzelfde product (DucoTwin 120 ‘ZR’) garandeert Duco de gezondheid van de bewoners.

Doornroosje

Doornroosje

Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen en omstreken. De nieuwbouw aan het Centraal Station omvat twee zalen, goed voor een capaciteit van 1.500 bezoekers, maar biedt daarnaast onderdak aan 350 studentenappartementen en een fietsenstalling met 4.000 plaatsen. Het nieuwe gebouw voor Doornroosje is gerealiseerd op de voormalige locatie van het postkantoor en begrensd door het busplein, de perrons van het Centraal NS Station Nijmegen, het pand van Politie Gelderland Zuid en een drukke verkeersader. Het gebouw zelf is met diverse gevels ontworpen. Dankzij de transparante plint maakt het complex aan alle zijden contact met de omgeving en lijkt het woongebouw te zweven boven de onderbouw.

Kijkwoning

Kijkwoning

Een strakke, duurzame en luchtdichte woning met specifieke aandacht voor het binnenklimaat trekt steeds meer bouwondernemingen aan. Dit maakt dat ook architectenbureaus en bouwondernemingen op deze sterk opkomende trend moeten inspelen. Onder de noemer ‘less is more’ trokken architectenbureau Denc! Studio en Lapeirre Woningbouw alle registers open om in Nevele een woonconcept neer te zetten waar moderne en tijdloze architectuur hand in hand gaat met energiezuinigheid en met de mens als uitgangspunt.

KABANO

KABANO

Duurzaam, uiterst energiezuinig, modern én aangenaam vertoeven. Maak kennis met KABANO; een bijna-energieneutraal vakantiehuis in de West-Vlaamse badplaats Oostduinkerke dat dankzij zijn expressief gevelbeeld en een uitgekiende materiaalkeuze vrijwel uniek is in zijn soort. Al wie reeds een bezoek bracht aan KABANO zal dan ook beamen dat het eindresultaat best mag gezien worden. Wim De Beus, architect bij Wdb-architectuurstudio bvba en eigenaar van de woning, zette hier de puntjes op de i en doet graag uit de doeken welke keuzes hij maakte om tot deze bijzondere vakantiewoning te komen, waar ook Duco een belangrijke bijdrage aan leverde.

Power Solutions

Power Solutions

Vlak bij het Bosuilstadion, thuishaven van Royal Antwerp Football Club, ontpopte zich in het voorjaar van 2015 een indrukwekkend schouwspel, want op een braakliggend terrein van net geen 8.000 m2 in de industriezone van Wijnegem (BE) werd met man en macht aan de bouw van een gloednieuw en groots kantoorgebouw voor Power Solutions gewerkt. Groots inderdaad, want Duco en architectenbureau BOfA verbaasden menig ondernemer met een geslaagde combinatie van een uitpakkende architectuur, duurzaamheid en een comfortabel binnenklimaat.

Lorentz Leiden Fase 1

Lorentz Leiden Fase 1

De eerste fase van project Lorentz Leiden, ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten, is afgerond: een belangrijke stap in de vernieuwing van het Leidse stationsgebied.

STATE

STATE

STATE Amsterdam markeert de kop van de ontwikkeling van het Amstelkwartier. Deze rafelrand aan de Weespertrekvaart waar ooit de Hells Angels hun thuisbasis hadden, heeft zich ontwikkeld tot een aantrekkelijk woongebied. Een nieuw stukje Amsterdam met een eigen jachthaven, als voorbode op de herontwikkeling van de daarnaast gelegen Bijlmer Bajes.

Hospice de Liefde

Hospice de Liefde

Aan de zuidrand van Rotterdam staat de monumentale boerderij ‘de Kapel’. Dit rijksmonument is herontwikkeld tot een centrum voor terminale zorg: ‘Hospice de Liefde’. De met riet gedekte boerderij is ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Met de nieuwe vleugel wordt de beleving van de routing door het monument en de tuin, de natuur, het licht en de ruimtelijkheid ingezet om bij te dragen aan het waardig afscheid nemen.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie