Partners - techcomlight
Javascript is uitgeschakeld

Techcomlight

Techcomlight

Contactgegevens

Veldhuizerweg 12
6741 HH Lunteren

Veldhuizerweg 12
6741 HH Lunteren

Tel.:+31 6-33341970
E-mail:info@techcomlight.nl
Web:www.techcomlight.nl

Zowel op het werk als thuis willen mensen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. Voldoende daglicht is daarbij een bepalende factor. Uit passie voor daglicht creëert Techcomlight iedere dag voor mens én dier een goede woon- en werkomgeving. Techcomlight is dé daglichtprofessional als het gaat om daglichtvraagstukken.

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland. Techcomlight is de exclusieve distributeur voor enkele van de wereldwijd meest gerespecteerde merken die actief zijn in de bouwsector; denk o.a. aan Powerdaylight en Lucernario.

Je kunt bij Techcomlight terecht voor vele toepassingsmogelijkheden van daglicht; het maken van lichtplannen, advies op locatie en een gedetailleerde daglichtvergelijking met 3D ontwerp. Wanneer een daglichtsysteem eenmaal is geïnstalleerd, is de toetreding van daglicht geheel kosteloos!

Techcomlight

Artikelen van Techcomlight

Nieuwe daglichtbuis voor de zijgevel

Nieuwe daglichtbuis voor de zijgevel

Powerdaylight staat bekend om het binnenbrengen van daglicht door middel van een kleine koepel op het dak. Dit kan zowel op een plat als op een hellend dak, ongeacht de dakbedekking. In sommige situaties is het wenselijker om daglicht via de gevel op te vangen en op die manier naar binnen te transporteren.

Vragen over daglicht in de breedste zin van het woord?

Vragen over daglicht in de breedste zin van het woord?

Stel je eens een wereld voor waarin elke hoek verlicht wordt met slimme en duurzame daglichtoplossingen. Bij Techcomlight, dé expert in daglicht, maken we deze visie werkelijkheid. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in daglichtoplossingen. Met vestigingen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

De beloopbare glasoplossing

De beloopbare glasoplossing

Een beloopbaar daklicht is een uitstekende manier om extra licht toe te voegen aan uw woning of bedrijfspand. Dit type daklicht is speciaal ontworpen om beloopbaar te zijn, wat betekent dat u er veilig op kunt lopen zonder dat het breekt of beschadigt.

Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument

Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument

Het binnenbrengen van daglicht in historische gebouwen kan een uitdaging zijn, maar onze daglichtoplossingen bieden de perfecte oplossing voor het brengen van meer natuurlijk licht in uw monumentale pand. Onze daglichtbuizen en overloopbare platdakramen zijn ontworpen om discreet en onopvallend te zijn, waardoor de architectonische integriteit van het gebouw behouden blijft, terwijl u kunt profiteren van de vele voordelen van daglicht.

In één klap uw gezondheid bevorderen en energie besparen

In één klap uw gezondheid bevorderen en energie besparen

We weten allemaal hoe zonlicht ons kan opbeuren en ons energie geeft. Het wordt steeds belangrijker om daglicht in huis te halen, omdat we zoveel tijd binnenshuis doorbrengen. Natuurlijk daglicht activeert de aanmaak van serotonine, een hormoon dat ons fysiek en mentaal versterkt: van het verminderen van angst, het verhogen van de productiviteit tot het verbeteren van onze slaap.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
volgende

Recente projecten van Techcomlight

Bedrijfspand Techcomlight

Bedrijfspand Techcomlight

Om de werkomgeving te optimaliseren is in het bedrijfspand van Techcomlight gekozen voor het gebruik van verschillende types Solatubes. Solatube® daglichtsystemen creëren diffuus licht wat onder andere verblinding op beeldschermen tegen gaat.

Kringloopwinkel

Kringloopwinkel

In Houten is in 2012 een Kringloopwinkel gebouwd met daarin ruim 50 stuks Solatube® daglichtbuizen. Het door Arcadis ontworpen passiefgebouw is niet alleen energieneutraal maar ziet er ook zeer eigentijds uit.

Veldhuizerschool

Veldhuizerschool

Voor een van de eerste passieve scholen van Nederland, de Veldhuizerschool in Ede, is er gekozen voor de Energy Care Optima van Solatube®. Deze ECO-variant met een zeer hoge isolatiewaarde van 0,5 W/m2K die door de Grontmij is vastgesteld, verlicht de verschillende lokalen met helder daglicht.

Speelschuur Bokrijk

Speelschuur Bokrijk

Het openluchtmuseum van Bokrijk in Genk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De volksspellenschuur- en tuin is één van de grootste publiekstrekkers van dit museum. Bezoekers kunnen er spellen uitproberen als kegelen, krulbollen, beugelen of steltlopen. Deze spellen zorgen ervoor dat mensen kennis maken met het rijke culturele erfgoed. Echter, na 20 jaar intensief gebruik is de schuur aan een flinke renovatie toe.

Verzorgingstehuis Ter Urselinen

Verzorgingstehuis Ter Urselinen

Daglicht in de zorg is van enorm belang voor werknemers, bezoekers en bewoners. Zo hebben bijvoorbeeld ouderen meer licht nodig dan jongeren. Dit heeft te maken met het feit dat het visuele vermogen afneemt naarmate de mens ouder wordt. Niet voor niets dat in rust- en verzorgingstehuizen de daglichtvoorziening vaak goed geregeld is. Veel daglicht is op deze plaatsen is onmisbaar, omdat het, in sterkere mate dan bij volwassenen, samenhangt met de biologische klok van ouderen. Ook in rusthuis Ter Urselinen in Brussel is er over de daglichttoetreding nagedacht.

Zwin Natuurpark

Zwin Natuurpark

Het Zwin is een beschermd natuurreservaat gelegen in de Belgische gemeente Knokke-Heist op de grens tussen Vlaanderen en Nederland. Het bijzondere aan Zwin Natuur Park? Het is een natuurgebied en bezoekerspark in één.

 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie