Partners - nelskamp dakpannen
Javascript is uitgeschakeld

Nelskamp Dakpannen

Nelskamp Dakpannen

Contactgegevens

Postbus 1120
46510 SCHERMBECK

Postfach 1120
46510 SCHERMBECK

Tel.:+31 6-22425944
E-mail:info@nelskamp.nl
Web:www.nelskamp.nl
Nelskamp is een Duits familiebedrijf dat is gestart in 1926 met de productie van keramische dakpannen en is de grondlegger voor de massaproductie van beton dakpannen in 1954. Inmiddels worden op 6 locaties dakpannen gemaakt en heeft Nelskamp door de jaren heen veel noviteiten op de markt gebracht die gericht zijn op verschillende doelmarkten, maar waar ze steeds rekening gehouden heeft met de culturele verschillen in de diverse landen.

Nelskamp Dakpannen

Artikelen van Nelskamp Dakpannen

Dakafwerking referentiedetails Nelskamp nu online

Dakafwerking referentiedetails Nelskamp nu online

Wanneer bij het ontwerpen een schuin dak komt kijken, denkt men al snel aan de dakafwerking. Vanzelfsprekend zullen dakpannen daarbij ook als optie worden overwogen. Een bedrijf op dit vlak met de nodige ervaring en een uitgebreid assortiment aan dakpannen, zal hierbij nodig zijn om een goed overwogen keuze te kunnen maken. Nelskamp weet als geen ander hoe dit vraagstuk is op te lossen.

Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze

Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze

Vanwege het Coronavirus staat de wereld natuurlijk op z’n kop en zijn de uitspraken m.b.t. het stikstofbeleid geheel ondergeschikt, maar intussen blijven we werken aan een schone toekomst. De bijdrage die te leveren is met de ClimaLife betondakpannen van Nelskamp wordt steeds meer gewaardeerd en Nibe heeft het opnieuw de DUBO-keur certificaten verstrekt.

Dakpannen in de strijd tegen stikstof

Dakpannen in de strijd tegen stikstof

Dat stikstof nu echt een probleem wordt is in het nieuws breed uitgemeten. De rechter heeft een uitspraak gedaan en de minister kan aan het werk; grote bouwprojecten zijn zelfs stil komen te liggen of gaan helemaal niet meer door. De Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) is niet toereikend gebleken, er is zelfs een toename geconstateerd.

 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie