Partners - wedeflex duurzame daksystemen
Javascript is uitgeschakeld

Wédéflex Duurzame Daksystemen

Wédéflex Duurzame Daksystemen

Contactgegevens

Zuid-Willemsvaart 14
5211 NX DEN BOSCH

Postbus 811
5201 AV DEN BOSCH

Tel.:+31 6-54947800
E-mail:info@wedeflex.nl
Web:www.wedeflex.nl
Sinds de oprichting in 1978 garandeert Wédéflex de allerhoogste kwaliteit in bitumineuze dakbedekking. Daken hebben voor ons geen geheimen. Wédéflex is namelijk al meer dan 40 jaar ‘thuis op het dak’. Samen met onze Wédéflex Established Dealers – ‘onze mensen op het dak’ – hebben we in deze periode vele innovatieve en kwalitatief hoogwaardige daksystemen ontwikkeld en bevestigd. En dat blijven we ook de komende 40 jaar weer doen. Voor u. Graag nemen wij u mee naar de plek waar onze expertise ligt en wij ons het meest thuis voelen: het dak. Deze visie en drive dragen wij uit middels de huidige marketingcampagne: "Wédéflex. Thuis op het Dak".

Wédéflex Duurzame Daksystemen

  • Bouwdetails

Artikelen van Wédéflex Duurzame Daksystemen

Alle facetten van dakbeheer 24/7 actueel met digitaal dakportaal

Alle facetten van dakbeheer 24/7 actueel met digitaal dakportaal

Wédéscan is het complete digitale dakportaal van Wédéflex. Met Wédéscan kunnen zowel opdrachtgevers als Wédéflex Established Dealers dakmanagement professioneel inrichten doordat alle relevante informatie over de daken in beheer terug te vinden is. Zo is precies te zien hoe de conditie van ieder dak is, conform de NEN-conditiemeting. Inmiddels maken, naast alle Wédéflex Dealers, zo’n 1000 opdrachtgevers van Wédéflex gebruik van Wédéscan.

Retentiedaken; Water bergen op daken

Retentiedaken; Water bergen op daken

Een retentiedak wordt gekscherend ook wel eens ‘een dak met een spons’ genoemd. Het is namelijk veelal een groendak met onder de substraatlaag een extra laag om regenwater te bergen. Daarmee heeft het als primaire functie het tijdelijk opslaan van regenwater en het gestructureerd en vertraagd afvoeren hiervan.

Wédéflex al ruim 40 jaar duurzaam

Wédéflex al ruim 40 jaar duurzaam

Duurzaamheid is een breed begrip. Maar het komt er in het algemeen op neer, dat een product is geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast, en dan met name voor de lange termijn. Wédéflex Duurzame Daksystemen voldoet daar al ruim 40 jaar aan, gezien de levensduur van haar daksystemen.

Wédéflex is helemaal ‘Thuis op het dak’

Wédéflex is helemaal ‘Thuis op het dak’

Daken hebben voor Wédéflex al lang geen geheimen meer. En dat is zo gek niet. Want als leverancier van bitumineuze dakbedekkingen zijn zij al meer dan 40 jaar ‘thuis’ op het dak. De mensen van Wédéflex kennen hun branche echt door en door. Gedurende die vier decennia hebben zij niet alleen een enorme hoeveelheid kennis vergaard -en gedeeld- maar hebben ze ook veel kwalitatieve daksystemen ontwikkeld.

Nieuwe Wédéflex dakoplossingen in Bouwdetails Online

Nieuwe Wédéflex dakoplossingen in Bouwdetails Online

Een dak boven het hoofd dat ook daadwerkelijk zorgt dat er geen last wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Voor zowel de gebruiker als voor het gebouw zelf. Wédéflex weet exact hoe een dak optimale bescherming kan bieden voor beide.

Recente projecten van Wédéflex Duurzame Daksystemen

Bigshops Parkboulevard

Bigshops Parkboulevard

In het project Parkboulevard zijn gebouwdilataties met Wédéflex Duurzame Daksystemen toegepast. Dilataties vervullen in dakbedekkingsystemen vanzelfsprekend een belangrijke functie.

Luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol

De toepassing van witte dakbedekking ter verhoging van de reflectie van zonlicht en daardoor het verlagen van de oppervlaktetemperatuur, komt steeds vaker voor.

 

Onze partners

  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie