Partners - rockwool
Javascript is uitgeschakeld

ROCKWOOL

ROCKWOOL

Contactgegevens

Industrieweg 15
6045 JG ROERMOND

Postbus 1160
6040 KD ROERMOND

Tel.:+31 6-53927791
E-mail:info@rockwool.nl
Web:www.rockwool.nl
ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren wij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen. Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen.

Ons productaanbod weerspiegelt de diversiteit van wereldwijde behoeften en helpt onze partners tegelijkertijd bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk. Steenwol is een veelzijdig materiaal en vormt de basis van al onze bedrijven. Met ongeveer 10.500 enthousiaste collega's in meer dan 38 landen zijn wij wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekledingsystemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geëngineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.

ROCKWOOL

Artikelen van ROCKWOOL

ROCKWOOL steenwol na 75 jaar nog functioneel

ROCKWOOL steenwol na 75 jaar nog functioneel

Bij de renovatie van een hangar op het vliegveld van Kopenhagen trof de aannemer 65 jaar oude steenwol isolatie van ROCKWOOL aan. Het materiaal bleek na controle nog steeds over de gewenste producteigenschappen te beschikken. Een mooi bewijs dat bij juiste toepassing ROCKWOOL spouwmuurisolatie een zeer lange levensduur heeft. Zelfs na 75 jaar kunnen producten hergebruikt worden met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit.

Nieuwbouw distributiecentrum PLUS volgens BREEAM

Nieuwbouw distributiecentrum PLUS volgens BREEAM

De nieuwbouw van het distributiecentrum van supermarktketen PLUS in Oss draagt een BREEAM-Outstanding certificaat. Dat betekent dat het project is getoetst op negen duurzaamheidsprestaties. ROCKWOOL heeft daar een flinke steen aan bijgedragen door de toepassing van tienduizenden vierkante meters Caproxx Energy platdakisolatie en MetaalbouwSysteem 209 Duo. Verantwoord, transparant en aantoonbaar duurzaam bouwen, daar staan BREEAM en ROCKWOOL voor.

Flatbewoners in Emmeloord optimaal beschermd tegen brand

Flatbewoners in Emmeloord optimaal beschermd tegen brand

De vier flatgebouwen aan de Urkerweg in Emmeloord waren hoognodig toe aan een duurzame en esthetische upgrade. Hoewel goed onderhouden, bleken de gebouwen niet bepaald energiezuinig. De kopgevels zijn na-geïsoleerd met de Rockvent Solid; deze isolatieplaten van het onbrandbare steenwol (Euro-brandklasse A1) zijn bij uitstek geschikt voor geventileerde gevels. Voor de gevelrenovatie ontwikkelde VM Geveltechniek een brandveilige aluminium frameconstructie die verdiepingshoog werd gekoppeld aan de betonnen vloerranden.

Nieuw: brandveilige isolatie voor geventileerde gevels

Nieuw: brandveilige isolatie voor geventileerde gevels

ROCKWOOL introduceert Rockvent isolatie: een nieuwe productrange voor geventileerde gevels. Het Rockvent assortiment combineert de uitstekende thermische, akoestische, brandveilige en circulaire eigenschappen van ROCKWOOL steenwol en kan worden afgewerkt met een verscheidenheid aan esthetisch hoogwaardige gevelbekledingen.

Robuuste en onbrandbare gevelisolatie voor Antwerp Tower

Robuuste en onbrandbare gevelisolatie voor Antwerp Tower

Een onbrandbare en robuuste, circulaire gevelisolatie. De bouwheer van de transformatie van de Antwerp Tower en de Antwerpse brandweer namen met minder geen genoegen. Beide partijen wilden absoluut geen risico lopen en stelden de hoogste brandveiligheidseisen aan dit project.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
volgende
 

Onze partners

  • Therminon
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie