Partners - kingspan insulation
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Contactgegevens

Lorentzstraat 1
7102 JH WINTERSWIJK

Postbus 198
7100 AD WINTERSWIJK

Tel.:+31 543-543210
E-mail:info@kingspaninsulation.nl
Web:www.kingspan.com/nl/nl-nl/producten/isolatie/vacuum-resol-pir-isolatie
Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een waarde van 0,007 W/m•K. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Kingspan Insulation

Artikelen van Kingspan Insulation

Samen profiteren van de Kingspan LIFECycle Service

Samen profiteren van de Kingspan LIFECycle Service

Als producent van hoogwaardige isolatieproducten voelt Kingspan zich niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar producten, maar ook voor de duurzame en goede verwerking ervan. De nieuwe Kingspan LIFECycle Service is daar een goed voorbeeld van. Samen met verwerkers voorkomt de producent met die service dat het restmateriaal van haar producten naar de vuilstort gaat. In plaats daarvan wordt het duurzaam verwerkt tot nieuwe energie of grondstoffen.

Brandveiligheid op daken: Dit moet u weten…

Brandveiligheid op daken: Dit moet u weten…

Brandveiligheid op platte daken komt steeds vaker ter sprake nu het gebruik en het plaatsen van zonnepanelen aan het toenemen is. Dit jaar staat de 8ste editie van het Fire Seminar dan ook in het teken van de brandveiligheid op platte daken. Hoe zit het met de brandveiligheid op platte daken? Waar moet u op letten? Hoe kijkt de brandweer naar dit onderwerp? En hoe de verzekeraar? En hoe zit het met zonnepanelen?

HEO: Lagere ontwerp- en bouwkosten voor nieuwbouwwoningen

HEO: Lagere ontwerp- en bouwkosten voor nieuwbouwwoningen

Tijdens Building Holland in de Rai in Amsterdam wordt op 9 april House Energy Optimum (HEO) geïntroduceerd. Met HEO bouwt u energiezuinige woningen tegen lagere ontwerp- en bouwkosten. Werken met HEO zorgt er bovendien voor dat u een verzekerde energieprestatiegarantie kunt afgeven. Het systeem is geschikt voor de meeste type rijwoningen.

Dé sprong vooruit in duurzame spouwmuurisolatie

Dé sprong vooruit in duurzame spouwmuurisolatie

De Kooltherm K108 Spouwplaat beschikt over hét milieuvriendelijke keurmerk DUBOkeur. Naast efficiënt en rendabel is deze spouwmuurisolatie dus nu ook erkend milieuvriendelijk. De ideale keuze voor al uw spouwmuurconstructies.

Energielabelverplichting aanjager van renovatie bedrijfspanden

Energielabelverplichting aanjager van renovatie bedrijfspanden

Sinds 2015 is een energielabel verplicht bij de verhuur van bedrijfspanden. Per 2023 dienen bedrijfspanden zelfs over minimaal energielabel C te beschikken. Het past in een trend waarbij duurzaamheid steeds belangrijker gevonden wordt.

vorige
1
2
3
4
5
6
volgende

Recente projecten van Kingspan Insulation

Eneco Rotterdam

Eneco Rotterdam

Eneco streeft naar continuïteit van energie. De enige weg daar naar toe is volgens Eneco: verduurzaming. In de ontwikkeling van duurzame energietoepassingen neemt Eneco dan ook het voortouw.

FiftyTwoDegrees

FiftyTwoDegrees

FiftyTwoDegrees vormt een belangrijk sociaal, cultureel en zakelijk knooppunt in het hart van de regio Arnhem Nijmegen. De naam van het complex refereert aan de 52e breedtegraad van de locatie, die net als de ambitie van de initiatiefnemers wereldomspannend is.

Woon- en zorgcentrum Liefkenshoek

Woon- en zorgcentrum Liefkenshoek

In het centrum van Heteren, midden in een woonwijk, is in 2011 een start gemaakt om een moderne en eigentijdse huisvesting voor zorgcentrum Liefkenshoek te realiseren.

 

Onze partners

  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie