Partners - buva
Javascript is uitgeschakeld

BUVA

BUVA

Contactgegevens

Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

Tel.:+31 6-53644390
E-mail:info@buva.nl
Web:www.buva.nl
BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt.

Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

BUVA

Artikelen van BUVA

BUVA ontwijkt prijsstijging cilinders door aangepast materiaalgebruik

BUVA ontwijkt prijsstijging cilinders door aangepast materiaalgebruik

De grondstoffenmarkt staat zwaar onder druk, vooral in het voorjaar waren grondstofprijzen drastische gestegen. Extreme stijgingen waren te zien op het gebied van hout en staal. Het prijsniveau lijkt zich iets te stabiliseren maar ligt nog steeds ver boven het niveau van voor de corona-uitbraak.

BUVA, gericht op het creëren van een gezond binnenklimaat

BUVA, gericht op het creëren van een gezond binnenklimaat

Na eerst ventilatieroosters, toen mechanische ventilatieboxen en daarna WTW eenheden komt BUVA nu met een derde generatie mechanische klep ventilatie, de SmartValve evolution. De Nederlandse productontwikkelaar richt zich met deze iteratie op de gestapelde bouw in zowel de nieuwbouw - als renovatiemarkt.

Houten kozijnen industrie zoekt naar betrouwbaarheid

Houten kozijnen industrie zoekt naar betrouwbaarheid

De houten kozijnenindustrie is volop in beweging. De markt waarbinnen de fabrieken zich bewegen is complex en uiterst onzeker. Marktspelers zoeken daarom naar zekerheden in hun productieproces en het optimaliseren van hun inkoopproces.

BUVA neemt Holonite over en verstevigt positie in dorpelmarkt

BUVA neemt Holonite over en verstevigt positie in dorpelmarkt

BARENDRECHT - Per 30 augustus 2021 neemt BUVA in Barendrecht (onderdeel van Pallieter Group) Holonite in Tholen over. BUVA wordt gezien als bouwpartner voor de bouwsector en is marktleider op het gebied van hang & sluitwerk en dorpels. Holonite is de producent van composietsteen onderdorpels in Nederland.

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

In woningen, kantoren, klaslokalen, sportzalen en verzorgingshuizen is goede, regelmatige ventilatie onontbeerlijk om te komen tot een gezond en comfortabel binnenklimaat. Niet verwonderlijk, want ventilatie zorgt voor een (vraaggestuurde) toevoer van verse lucht en afvoer van CO₂, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gelukkig zijn steeds meer bewoners, bedrijven en instellingen zich hiervan bewust.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
volgende
 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie