Partners - knauf
Javascript is uitgeschakeld

Knauf

Knauf

Contactgegevens

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Tel.:+31 31611381034
E-mail:info@knauf.nl
Web:www.knauf.nl
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector. Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken. Knauf. Creating Room for Living.

Knauf

Artikelen van Knauf

Knauf Hybride Circulaire Wandsysteem doet het goed in groene school

Knauf Hybride Circulaire Wandsysteem doet het goed in groene school

Het Bajeskwartier moet de meest duurzame en groene buurt van Amsterdam worden op het gebied van wonen, werken leren en recreëren. Een onderwerp dat Knauf na aan het hart ligt. Daarom leverde Knauf een bijdrage van circa 4000 m2 circulaire gipsplaten voor de wanden van de school Spinoza20first en de aangrenzende sporthal Bajeskwartier.

Twee vliegen in één klap bij Karel 2.0

Twee vliegen in één klap bij Karel 2.0

Twee vliegen in één klap in de Karel du Jardinstraat in de Amsterdamse Pijp. Bij de bouw van het appartementencomplex Karel 2.0 werd niet alleen een gewichtsprobleem opgelost, ook het woonoppervlak werd er nog eens groter door.

Zorgeloze wanden voor Isala Ziekenhuis dankzij Knauf Diamond Board

Zorgeloze wanden voor Isala Ziekenhuis dankzij Knauf Diamond Board

Bij de meeste ziekenhuizen zijn er vaak specifieke eisen voor de akoestiek en brandwerendheid van de binnenwanden, zo ook voor het nieuwe Isala Ziekenhuis in Meppel. Daarnaast waren de uitgangspunten van het all-electric ziekenhuis duurzaamheid en patiëntvriendelijkheid. Onderwerpen waar Knauf al jarenlang ervaring mee heeft. Daarom maakte Knauf een projectadvies op maat en raadde aan de multifunctionele Knauf Diamond Board toe te passen in alle wanden van het Drentse ziekenhuis.

Probeer nu dé digitale tool voor jouw ontwerpproces

Probeer nu dé digitale tool voor jouw ontwerpproces

De Knauf Planner Suite is hét digitale platform dat jou helpt bij het ontwerpproces. De Planner Suite is beschikbaar als webapplicatie of te importeren in BIM-software. Ontwikkeld voor alle partijen in de bouwketen die werken aan het ontwerpen en plannen van een project. Of je nou architect, aannemer, BIM specialist of verwerker bent.

Sterke, geluidsisolerende wanden in hotel Marina Beach

Sterke, geluidsisolerende wanden in hotel Marina Beach

Pal aan zee, met een geweldig uitzicht over de haven van Scheveningen, de boulevard en Den Haag is hotel Marina Beach van Inntel Hotels verrezen. De 226 kamers zijn voorzien van degelijke en goed isolerende Knauf wanden, gemonteerd door Van der Wiel Complete Afbouw. Knauf maakte twee uitgebreide projectadviezen voor het afbouwbedrijf uit Vught, eentje speciaal voor de exquise twaalfde verdieping.

vorige
1
2
3
4
5
6
volgende
 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
Sluit deze advertentie