Partners - roval aluminium
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium

Roval Aluminium

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Postbus 145
5700 AC HELMOND

Tel.:+31 6-53807609
E-mail:info@roval.eu
Web:www.roval.nl
Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de internationaal opererende Reynaers Groep, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, lamellenwanden en bijzondere custom design-mogelijkheden.

Roval Aluminium

Artikelen van Roval Aluminium

Roval-Duplo®: De nieuwe tweedelige dakrand

Roval-Duplo®: De nieuwe tweedelige dakrand

Met de Roval-Duplo® introduceert Roval Aluminium een nieuwe, tweeledige aluminium dakrand die samengesteld is uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel. Het basisprofiel, dat standaard voorzien is van bevestigingsgaten, wordt gemonteerd nog voordat de dakbedekking wordt aangebracht. Nadat de dakbedekking is aangebracht, dan wordt het afwerkingsprofiel met een simpele handbeweging eenvoudig op het basisprofiel geklikt.

Aluminium balustersystemen: duurzame valbeveiliging

Aluminium balustersystemen: duurzame valbeveiliging

Roval Aluminium heeft een aluminium balustersysteem dat zowel los gemonteerd kan worden als volledig geïntegreerd in de aluminium muurafdeksystemen. De aluminium balustersystemen van Roval worden toegepast in nieuwbouw- of renovatieprojecten, waar het risico op vallen aanwezig is. Denk aan balkons, loggia’s, verblijfsdaken of dakterrassen. Groot voordeel van de balusters is dat de borstwering laag kan blijven. Het doorzicht blijft daardoor in stand.

Aluminium waterslagen vaak eerste keuze architect

Aluminium waterslagen vaak eerste keuze architect

Aluminium waterslagen winnen aan populariteit. Zowel bij de architect als bij de aannemer worden ze steeds vaker verkozen boven waterslagen van andere materialen. Ze zijn duurzaam, gaan jarenlang mee zonder kwaliteitsverlies, ze zijn onderhoudsarm en in elke Ral-kleur op smaak te brengen.

Eindeloos variëren met aluminium muurafdekkappen

Eindeloos variëren met aluminium muurafdekkappen

De aluminium muurafdekkappen van Roval Aluminium worden veelal als afwerking van muurtjes of borstweringen van onder meer balkons en loggia’s gebruikt. Bovendien worden de muurafdekkappen in toenemende mate toegepast als dakrandafwerking. Het assortiment van marktleider Roval Aluminium bestaat uit muurafdeksystemen die variëren in vooraanzicht, schuinte of maatvoering. Als maatwerkspecialist zijn de muurkappen ook helemaal naar wens van de architect te modelleren.

Roval Aluminium biedt grote keuze aluminium dakranden

Roval Aluminium biedt grote keuze aluminium dakranden

Het assortiment aluminium dakranden van martkleider en totaalleverancier Roval Aluminium bestaat uit aluminium standaarddakranden en architectonische dakranden. Tot de laatste groep behoort onder meer de Roval-Kraal®, die in de afmetingen 26x40, 38x45, 45x50 en 60x50 mm leverbaar is.

vorige
1
2
3
4
volgende

Recente projecten van Roval Aluminium

Appartementencomplex Blaricummermeent

Appartementencomplex Blaricummermeent

Robuust, aanwezig, maar tegelijkertijd naadloos passend in de uit voornamelijk eengezinswoningen en villa’s bestaande wijk.

Brede School Waterhoef

Brede School Waterhoef

Een klein en tot gemeentelijk monument verklaard klooster vormde, samen met de richtlijnen voor een duurzame school, het uitgangspunt voor de bouw van de brede school in Oisterwijk. DAT heeft een ensemble van kleine gebouwen ontworpen die vloeiend opgaan in het historische straatbeeld.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

De wigvorm van het gebouw is in lijn met de omliggende bebouwing en zorgt voor een goede doorkijk naar het park.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
Sluit deze advertentie