Partners - vbi
Javascript is uitgeschakeld

VBI

VBI

Contactgegevens

Looveer 1
6851 AJ HUISSEN

Postbus 31
6850 AA HUISSEN

Tel.:+31 6-39836056
E-mail:vbi@vbi.nl
Web:www.vbi.nl
VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maken wij het mogelijk dat onze partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit prefab-vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

VBI

Artikelen van VBI

VBI reikt eerste retournamecertificaat kanaalplaatvloer uit

VBI reikt eerste retournamecertificaat kanaalplaatvloer uit

Een circulaire primeur op de Bouwbeurs afgelopen dinsdag. VBI lanceerde tijdens de Week van de Circulaire economie het retournamecertificaat voor hoogwaardig hergebruik van haar voorgespannen kanaalplaten. En reikte als eerste producent een certificaat uit voor het te zijner tijd retournemen van haar kanaalplaatvloeren, zodat deze dan kunnen worden hergebruikt als constructief element. VDR Bouwgroep ontving het certificaat voor de kanaalplaatvloeren die nu zijn verwerkt in het grootste aantoonbaar circulaire distributiecentrum van Nederland, DC Bleckmann in Almelo.

Kogelkopankers: veilige en gecertificeerde hijsmethode

Kogelkopankers: veilige en gecertificeerde hijsmethode

Hijsen door middel van kogelkopankers is de nieuwste hijsmethode van VBI voor grondgebonden woningen. VBI ontwikkelde deze oplossing samen met Hilti, producent van gereedschappen. Met deze methode gaat het hijsen niet alleen sneller en efficiënter. Ook is het een uiterst veilige werkwijze, zo bewijst de recente certificering van Aboma.

Droogmontage uitkragende prefab balkons biedt tijdwinst

Droogmontage uitkragende prefab balkons biedt tijdwinst

VBI heeft samen met Schöck Nederland BV, producent van verankeringssystemen inclusief koudebrugonderbreking, een innovatief ophangsysteem ontwikkeld voor het droog en achteraf monteren van prefab balkons en galerijplaten aan prefab appartementenvloeren. Deze nieuwe balkonoplossing biedt aannemers een enorme tijdswinst. Daarnaast worden de balkons schoon opgeleverd, zonder tijdelijke beschermingen tegen eventuele gebouwbeschadigingen.

Prefab Integraalvloer draagt bij aan snelle oplossing woningtekort

Prefab Integraalvloer draagt bij aan snelle oplossing woningtekort

De VBI Integraalvloer voor seriematige, grondgebonden woningbouw is ontwikkeld voor het snel realiseren van geïndustrialiseerde nieuwbouwwoningen. De prefab geproduceerde vloeroplossing met een geïntegreerd trapgat bevat vooraf aangebrachte technische installaties en is aan de plafond- en bovenzijde direct klaar voor een versnelde afbouw. Hierdoor worden bouw-, coördinatietijd en bouwkosten aanzienlijk gereduceerd.

Modulair woningbouwsysteem tackelt tekort aan woningen

Modulair woningbouwsysteem tackelt tekort aan woningen

Verschillende partijen uit de prefab bouwindustrie hebben de koppen bij elkaar gestoken om het woningtekort in Nederland aan te pakken. Prefab vloerproducent VBI, Rc Panels, Factory Zero en de Modulefabriek maken gebruik van een modulair en innovatief bouwsysteem waarbij een complete verdiepingsvloer, inclusief de prefab installatie-elementen voor verwarming, warm water, ventilatie en voor het rioolstelsel, in één keer in een woning wordt geïnstalleerd.

vorige
1
2
3
4
5
6
volgende

Recente projecten van VBI

Appartementencomplex Claercamp

Appartementencomplex Claercamp

De vloeren in het appartementencomplex zijn uitgevoerd in VBI Appartementenvloeren. Door te kiezen voor een 320 millimeter dikke Appartementenvloer van VBI wordt door middel van massa van de vloer voldaan aan de geluidseisen.

ROC van Twente

ROC van Twente

Het ROC van Twente is een expressief gebouw met opvallende overstekken en een bijzondere, verticaal geplaatste bakstenen gevel.

Alfa-college

Alfa-college

Het Alfa-college in Groningen is ontworpen door AAS Architecten. Met zijn strakke details en bijzondere elementen biedt deze nieuwbouw plaats aan 1400 studenten en 150 personeelsleden verdeeld over vijf verschillende opleidingen.

Van Tilburg Installatietechniek

Van Tilburg Installatietechniek

De nieuwbouw geeft blijk van een inspirerende werkomgeving en heeft op zijn prominente kavel een iconische uitstraling. Het gebouw heeft in de basis een ultra laag energiegebruik door een bewuste inzet van massa, oriëntatie, transparantie en energiesimulatie.

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie