Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze
Javascript is uitgeschakeld

Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze

Geplaatst: 07-04-2020
Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze

Vanwege het Coronavirus staat de wereld natuurlijk op z’n kop en zijn de uitspraken m.b.t. het stikstofbeleid geheel ondergeschikt, maar intussen blijven we werken aan een schone toekomst. De bijdrage die te leveren is met de ClimaLife betondakpannen van Nelskamp wordt steeds meer gewaardeerd en Nibe heeft het opnieuw de DUBO-keur certificaten verstrekt.

Hierbij is nu kritisch gekeken welke bijdrage de lucht reinigende dakpan werkelijk heeft en hoe te classificeren. Door de vergelijking te maken met allerlei andere dak bedekking producten is de milieuklasse met de schaduwkosten bepaald en komt de ClimaLife beton dakpan als winnaar naar voren.

Daar waar stikstof berekeningen benodigd zijn voor de stikstofdepositie nabij Natura-2000 gebieden, worden nu alleen de waardes van de Bouwfase mee genomen door het aantal transportbewegingen en uitstoot van het materieel na te gaan. Simpelweg omdat de software niet is uitgebreid met producten die toegevoegde waarde leveren.

Juist die innovatieve producten zijn nodig voor de gebruikersfase en bepalend of de leefomgeving er blijvend op vooruit gaat. De doelstelling is ook niet om alleen aan een eis te voldoen, deze moet gericht zijn op onze schone lucht voor nu en in de toekomst.
De schaduwkosten zijn het laagste in vergelijk met álle dakbedekking materialen en daardoor heeft de ClimaLife dakpan de minste milieubelasting.

Met het DUBO keur certicicaat, maar zeker ook met de factsheet, hebben we actuele gegevens ter ondersteuning en bevestiging dat de beton dakpan een milieubewuste keuze is, maar de ClimaLife de allerbeste keuze.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie