Partners - van de vin ramen en kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:+31 6 53735442
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing.

Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Van de Vin ramen en kozijnen

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Houten kozijnen fabriek rijgt innovaties aaneen

Houten kozijnen fabriek rijgt innovaties aaneen

Kozijnen zonder kit. Met geïntegreerde zonwering. En duurzaam hout. Met de ene na de andere innovatie werkt Van de Vin aan de toekomst van het houten kozijn. Hij laat voelen hoe de slimme schuifpui met kozijn van duurzaam hout soepel over de rails glijdt. Directeur Piet van Loenhout staat even stil bij een van de nieuwe producten in de kozijnenfabriek van Van de Vin in Heeze.

Schuifpui met triple beglazing zeer geschikt voor BENG

Schuifpui met triple beglazing zeer geschikt voor BENG

Een schuifpui die de deur niet eerst een stukje optilt bij het openen, maar naar voren komt. Daarmee wordt gemakkelijk aan de BENG-eisen voldaan. Bovendien is hij toepasbaar in de hoogste woontorens aan de kust. Het had wat voeten in aarde, maar ramen- en kozijnenbouwer Van de Vin heeft de primeur. De innovatie van de Brabantse kozijnenbouwer vergt in eerste instantie heel ander beslag.

Duurzame kozijnvervanging met thermisch gemodificeerd naaldhout

Duurzame kozijnvervanging met thermisch gemodificeerd naaldhout

In Uden laat woningcorporatie Area voor 22 woningen de huidige kunststof kozijnen vervangen. Deze kozijnen waren einde levensduur en toe aan vervanging. Dit keer geen vervanging met kunststof, aluminium of hardhoutenkozijnen. De kozijnen worden vervangen voor nieuwe thermisch gemodificeerde naaldhouten kozijnen. De keuze voor deze houtsoort is een hele bewuste keuze geweest, aldus Ivo Ketelaars projectmanager van Area.

vinSecure ook gegarandeerd voor buitenkozijnen in industriële look

vinSecure ook gegarandeerd voor buitenkozijnen in industriële look

Sinds 2013 voert Van de Vin ramen en kozijnen de naam vinSecure voor een gegarandeerd veilige bevestiging van balkonhekken en doorvalbeveiligingen aan houten kozijnen. Deze oplossing heeft sindsdien tevens een KOMO certificaat. Anno 2021 is er echter sprake van een sterk gegroeide voorkeur voor milieuvriendelijke en duurzame houten kozijnen, met een moderne industriële look.

Van de Vin aan de basis van BIM ILS voor houten kozijnen

Van de Vin aan de basis van BIM ILS voor houten kozijnen

Samenwerken in de bouw gaat beter als de informatie waarop we bouwen uitwisselbaar, gestructureerd, eenduidig, correct, volledig en compleet herbruikbaar in elke volgende fase van uitwerking in het bouwproces is. De BIM basis informatieleveringsspecificatie (BIM basis ILS) is hiervoor een belangrijke basis. Goed samenwerken zit in de genen bij Van de Vin, vandaar haar voortrekkersrol binnen de branche (NBvT) om tot een goede invulling te komen voor de productgroep houten kozijnen.

vorige
1
2
3
4
5
volgende
 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie