Balkongevoel met de nieuwe VELUX® uitzettuimelvensters
Javascript is uitgeschakeld

Balkongevoel met de nieuwe VELUX® uitzettuimelvensters

Geplaatst: 25-10-2022
Balkongevoel met de nieuwe VELUX® uitzettuimelvensters

VELUX® lanceert een nieuwe variant van haar populaire 2in1 en 3in1 dakraamoplossingen: uitzettuimelvensters die met een onderhandgreep te bedienen zijn. Omdat het raam aan de bovenzijde scharniert, kan deze in een hoek van maar liefst 45° geopend worden. De dakramen zijn aantrekkelijker geprijsd, gemakkelijker te monteren dan gekoppelde dakramen en zijn vanaf oktober dit jaar beschikbaar.

Balkongevoel met uitzicht
De uitzettuimelvensters zijn verkrijgbaar met twee of drie ramen waarbij er 1 of 2 als uitzetvenster, met een handgreep aan de onderzijde, geopend wordt. Deze wijde opening in een hoek van 45° geeft huiseigenaren een panoramisch uitzicht en zo ontstaat een weids en balkonachtig gevoel. Het slanke ontwerp en de profielen zorgen daarnaast voor maximale toetreding van daglicht in de woning.

Eenvoudig te monteren
Dankzij het enkele kozijn is de montage van meerdere ramen heel eenvoudig, het volgt de eenvoudige en bekende principes, maar met minder onderdelen. Alle ramen zijn demontabel om het gewicht van het product te verminderen. Dit maakt het makkelijker om het dakraam naar het dak te verplaatsen. Er is dus slechts één installatie en één gootstuk nodig om het effect van meerdere dakramen te krijgen.

Symmetrische en asymmetrische varianten

Voor een persoonlijk ontwerp is het 2in1 dakraam verkrijgbaar in acht verschillende maten met zowel symmetrische- als asymmetrische varianten. Het 3in1 dakraam is beschikbaar in twee maten. Daarnaast zijn alle maten verkrijgbaar in twee verschillende soorten beglazing, een 2-laags en een 3-laags beglazing, met een nog hogere thermische isolatie.

Combineren met oplossingen voor warmte- en lichtregulering
De 2in1 en 3in1 dakramen worden ondersteund door een groot aantal VELUX dakraamaccessoires, onder andere de VELUX buitenzonwering en verduisterende rolluiken. De nieuwe dakraamoplossingen ondersteunen ook andere accessoires als lichtregulerende en verduisterende rolgordijnen om kamers koel en donker te houden wanneer dat nodig is.

Word lid van VELUX Rewards
VELUX Rewards is het loyaliteitsprogramma van VELUX voor aannemers. Deelnemers kunnen het hele jaar door punten verdienen om te besteden bij partners van de topmerken MediaMarkt, Bol.com, Zalando, Ticketmaster, IKEA, Bijenkorf en Weekendjeweg.

Met de VELUX 2in1 en 3in1 dakramen zijn er nu nog meer punten te verdienen, aangezien aannemers per raam punten verdienen.

Nog geen lid? Meld je aan en begin vandaag nog met het verdrievoudigen van jouw VELUX Rewards.

Training voor aannemers
VELUX vindt het belangrijk om training te geven aan alle aannemers, om de voordelen van efficiëntere installaties te begrijpen. Door onze training te volgen, leer je hoe je het product goed en snel kan installeren, waardoor je winst toeneemt en verzekerd bent van een tevreden klant. Ontdek hier hoe jij de meest efficiënte werkwijze voor je bedrijf bewerkstelligt.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie