Zelfs jaren later eenvoudig extra kabels doorvoeren
Javascript is uitgeschakeld

Zelfs jaren later eenvoudig extra kabels doorvoeren

Geplaatst: 07-09-2023
Zelfs jaren later eenvoudig extra kabels doorvoeren

KRASO KDS kabeldoorvoeren van Hakron zijn universeel toepasbaar en een alles-in-één oplossing voor verschillende behoeften op het gebied van kabeldoorvoer voor de installateur, aannemer of onderaannemer. Bij de bouw of renovatie en eenmaal aangebracht kunnen ook jaren later nog extra kabels doorgevoerd worden.

KRASO KDS wordt toegepast in situaties waarbij een groot aantal kabels in een gebouw of schacht moet binnenkomen. Hierbij kunnen de kabelgoten direct worden aangesloten. Het KDS systeem wordt vaak gebruikt bij de nieuwbouw of renovatie van ziekenhuizen, datacenters en grote infraprojecten.

Een belangrijk voordeel van het KDS-systeem is de mogelijkheid om de modules flexibel aan elkaar te klikken, wat veel flexibiliteit geeft. Combineerbaar met alle gangbare systemen, waardoor het naadloos wordt geïntegreerd in bestaande infrastructuren. Het systeem biedt een gas- en waterdichte oplossing dankzij de viervoudige KRASO-afdichting.

Betrouwbaar vanwege het breukbestendige massieve wandmateriaal, voor extra zekerheid en duurzaamheid. Een slim, uitgebreid en flexibel kabel-invoersysteem maakt KDS geschikt is voor complexe bouwprojecten zoals openbare gebouwen, klinieken, technische en wetenschappelijke instellingen en gebouwen in de industriële en commerciële sector. Door de KDS blind aan te brengen is het eenvoudig om achteraf (zelfs jaren later) nog diverse kabels door te voeren.

Het KDS systeem biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor technische gebouwinrichtingen. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden gecombineerd en kan onder een hoek van 45° worden gemonteerd met behulp van voorgemonteerde consoles. Bovendien is het systeem verkrijgbaar voor zowel prefab wanden als voor op het werk gestorte wanden.

Voordelen KDS systeem
- Compatibel met alle gangbare systemen.
- Gas- en waterdicht dankzij de viervoudige KRASO-afdichting.
- Zekerheid door breukbestendig massief wandmateriaal.
- Slim, uitgebreid en flexibele kabel invoersysteem voor complexe nieuwbouw of renovatie.
- Biedt de mogelijkheid om ook jaren later nog een kabel aan te brengen.
- Vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor technische gebouw inrichtingen: horizontaal en verticaal combineerbaar, montage onder een hoek van 45°, voor geprefabriceerde wanden etc.
- Talrijke accessoires maken het KRASO KDS kabeldoorvoersysteem een compleet, universeel toepasbaar systeem.

Over Hakron
Hakron is een leverancier en producent van technische bouwmaterialen en -systemen met een focus op innovatie en kwaliteit. Met jarenlange ervaring bedient Hakron de bouwsector met hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in de branche.
Hakron biedt een uitgebreid gamma KRASO productoplossingen. Download de Hakron/KRASO catalogus 01|2023 en bekijk de innovatieve en bruikbare afdichtingsoplossingen voor de bouw- en installatiebranche. Een groot deel van deze producten is ook vindbaar op www.hakron.nl in de online catalogus, waar ook direct een online offerte aangevraagd kan worden.

Hakron Nederland B.V.
T: 0341 -27 88 10
E: verkoop@hakron.nl
I: www.hakron.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
Sluit deze advertentie