Partners - derbigum duurzame dakbedekking
Javascript is uitgeschakeld

Derbigum duurzame dakbedekking

Derbigum duurzame dakbedekking

Contactgegevens

Veldsteen 52
4815 PK BREDA

Postbus 3270
4800 DG BREDA

Tel.:+31 15-2154000
E-mail:infonl@derbigum.com
Web:www.derbigum.nl
De Belgische onderneming Derbigum, moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, is dankzij continue investeringen en een onnavolgbare service uitgegroeid tot een wereldspeler.

De groep telt twee productie-eenheden in België (Lot & Perwez) en stelt wereldwijd 350 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 107 miljoen euro. Derbigum streeft ernaar om de uitgelezen producent\leverancier te zijn van duurzame innovatieve en eenvoudige oplossingen om gebouwen te beschermen tegen de natuurelementen. Hiervoor werd ook duidelijk de toepassing van de circulaire economie waar mogelijk opgenomen in het bedrijfs-DNA.

Derbigum duurzame dakbedekking

Artikelen van Derbigum duurzame dakbedekking

Zonnepanelen en duurzame dakbedekking voor op de daken

Zonnepanelen en duurzame dakbedekking voor op de daken

Vanaf 2025 wil het kabinet zonnepanelen verplichten op nieuwe gebouwen. Het gaat om gebouwen met een dak waarvan het oppervlakte groter is dan 250 m2. Dit zijn werk gerelateerde gebouwen waaronder: winkels, fabrieken en andere bedrijven (NOS, 2022). Derbigum kan door deze ontwikkelingen profileren met het No Roof To Waste concept, wat staat voor duurzaamheid en circulariteit van platte daken.

Een duurzaam dak is goed voor de stad!

Een duurzaam dak is goed voor de stad!

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Maar bitumen slim én ecologisch benutten? Dat kan! Bitumen en ecologie lijken op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen te hebben, maar er is toch een direct verband. Hoe? Bitumen is de meest ecologische oplossing voor het waterdicht maken van platte daken, ondanks het een product op basis van aardolie is.

Primeur: Hergebruik bitumendakbedekking vanuit sloop

Primeur: Hergebruik bitumendakbedekking vanuit sloop

Woningcorporatie BrabantWonen, A. van Liempd Sloopbedrijven en Derbigum slaan de handen ineen. Waar voorheen alleen de erkende Derbigum dakdekkers/verwerkers het afval van een dak bij een sloop inleveren, is het voor het eerst dat een sloopbedrijf het afval van het dak heeft ingenomen en aangeleverd heeft bij fabrikant Derbigum.

Primeur Amsterdam: recycling dak bij aanleg nieuw blauw-groen dak

Primeur Amsterdam: recycling dak bij aanleg nieuw blauw-groen dak

Consolidated, Derbigum en Stadgenoot slaan de handen ineen en recyclen voor het eerst in Nederland oude dakbanen bij de aanleg van een nieuw blauw-groen dak aan het J.F. Berghoefplantsoen in Amsterdam. Dit zorgt voor aardoliebesparing en CO₂-reductie.

Met uw dak, meer groen in de stad!

Met uw dak, meer groen in de stad!

Een groendak, het past perfect bij de aanleg van een milieuvriendelijke tuin en het zorgt voor groen in de steden. Buiten dat een groendak zorgt voor meer groen, heeft het ook nog eens ontzettend veel voordelen. Ook is het een van de milieuvriendelijkste keuzes voor uw dak.

vorige
1
2
3
4
volgende

Recente projecten van Derbigum duurzame dakbedekking

COVRA VOG 2

COVRA VOG 2

Woensdag 30 september 2015 werd de eerste paal van het VOG-ll geslagen. Hiermee is de start van de bouw van het tweede gebouw voor de opslag van verarmd uranium bij COVRA officieel. Het gebouw is ontworpen door raadgevend ingenieursbureau F. Koch B.V., in samenwerking met kunstenaar William Verstraeten. Het gebouw heeft een Uranusblauwe kleur gekregen en zal fungeren als een enorme zonnewijzer. De tijdsaanduiding refereert aan het feit dat de tijd radioactieve stoffen onschadelijk maakt. Het gebouw heeft een opslagcapaciteit voor 15 jaar en werd gebouwd door bouwbedrijf Cordeel Nederland B.V.

 

Onze partners

  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
Sluit deze advertentie