Beslag met pincode voor meervoudige verificatie
Javascript is uitgeschakeld

Beslag met pincode voor meervoudige verificatie

Geplaatst: 17-09-2015
Beslag met pincode voor meervoudige verificatie

Achter het strakke design van het LIPS SMARTair™ beslag met pincode schuilt een uitgebreide beveiliging. De nieuwe smalstijl uitvoering is een aanvulling op het SMARTair™ toegangscontrole assortiment en werkt met pincode én pas.

'Het nieuwe SMARTair ™ beslag met pincode is speciaal ontworpen om de esthetiek van een modern kantoor of openbaar gebouw te behouden', zegt René Jongepier, Hoofd Productmanagement bij ASSA ABLOY. 'Het beslag voldoet aan de belangrijkste beveiligingskenmerken en heeft alle gemeenschappelijke eigenschappen van onze SMARTair™ serie - plus een beetje extra.'

Eenvoudig te installeren
Het beslag biedt drie niveaus van verificatie: de deur kan worden geopend door alleen een pincode, alleen een pas, of pincode én pas. SMARTair™ van LIPS is compatibel met alle toonaangevende RFID-technologieën, waaronder iCLASS® door HID, MIFARE ™ Classic en DESFire ™. De cijfers op het codetableau lichten blauw op wanneer een gebruiker een code invoert, groen als de toegang is toegestaan en rood als de toegang wordt geweigerd. Net zoals alle andere producten uit de SMARTair™ serie is het beslag eenvoudig te installeren, draadloos en batterijgevoed.

Over LIPS
LIPS is een oer-Hollands merk dat sinds 1871 staat voor hoogwaardig hang- en sluitwerk. Met zowel mechanische sloten en sluitsystemen als elektromechanische producten, mag LIPS zich verreweg het meest complete merk in de markt noemen. Het enorme aanbod aan producten laat zich naadloos inpassen in complete systemen en totaalconcepten voor safety en security in de utiliteitsbouw.

Meer informatie: www.lips.nl/smartair

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
Sluit deze advertentie