Partners - emco benelux
Javascript is uitgeschakeld

Emco Benelux

Contactgegevens

Baronieweg 12B
5321 JW HEDEL

Tel.:073-5998310
E-mail:bouwtechniek@benelux.emco.de
Web:www.emco-bau.com
Emco is een Duitse fabrikant van duurzame entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters. Emco Benelux BV vertegenwoordigt emco en is gespecialiseerd in persoonlijk advies en maatwerk. Daarbij geeft emco een uitstekende service tijdens alle fasen van een project door de vakbekwame binnen- en buitendienstmedewerkers.

Qua assortiment onderscheidt emco zich met duurzame entreematsystemen, 3-zone reinigingssystemen en een fors assortiment schoonloopzones. De schoonloopzones kunnen bovendien als tapijtinlage bij de aluminium profielmatten worden toegepast. Dankzij deze exclusieve toepassing (toevoeging Premium) kan emco kleurrijke en unieke dessins in tapijtinlagen aanbieden, waardoor bijzondere en exclusieve ontwerpen ontstaan. Ook met de geanodiseerde profielen van de entreematsystemen maakt emco het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Door de vele mogelijkheden kunt u een onderscheidend, duurzaam en stijlvol ontwerp maken dat bijdraagt aan de positieve beleving van de entree. Een entreematsysteem zorgt primair voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van goede vuil- en vochtopname, met als bijkomend voordeel een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking. Daarbij is de veiligheid belangrijk uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.
 

Artikelen van Emco Benelux

Emco entreematten sieren iconisch Sluishuis

Emco entreematten sieren iconisch Sluishuis

Emco heeft voor de entrees van het iconische Sluishuis te Amsterdam de stijlvolle entreemat Diplomaat Premium Large geleverd. Bijzonder aan deze entreemat zijn de 44 mm brede profielen waardoor een extra ruimtelijk effect ontstaat. Daarnaast zijn de inlagen geen standaard tapijtstroken maar Premium-inlagen in het fraaie dessin CARE. Bovendien zijn de zwart geanodiseerde profielen verre van gewoon en zorgen voor een fraaie uitstraling.

Duurzame emco entreematten in LAB 42 reduceren kosten

Duurzame emco entreematten in LAB 42 reduceren kosten

Voor een mooi entreegebied, dat uitnodigt om het gebouw te betreden, zijn de beide tourniquets in en achter voorzien van de duurzame emco entreematten Diplomaat Original. De entreematten nemen voldoende vuil en vocht op, zodat dit niet naar binnen wordt gelopen. Dit bespaart op schoonmaakkosten en voorkomt onnodige slijtage van de vloeren in het entreegebied.

Prestigieus Westfield Mall met duurzame emco entreematten

Prestigieus Westfield Mall met duurzame emco entreematten

Het winkelcentrum Leidsenhage is getransformeerd naar het omvangrijke Westfield Mall of the Netherlands. Een project met een voor Nederlandse begrippen ongekend ambitieniveau. Waar het begrip luxe beleving een nieuwe dimensie heeft gekregen. Dit is op maat gesneden voor emco, die voor de vele entrees de duurzame Marschall Original entreematten heeft geleverd. Zowel in een bijzondere ovaalvorm, rond als rechthoekig en fors in omvang. Alle entreematten zijn geschikt voor zwaar verkeer, zoals scootmobielen, palletwagens en extreme verkeersstromen.

Duurzame emco entreematten bij Amare

Duurzame emco entreematten bij Amare

Amare aan het Spuiplein is het nieuwe bruisende en culturele hart van Den Haag. Het opvallende gebouw is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Jo Coenen Architects en NOAHH architecten hebben voor de hoofdentrees de meest effectieve entreematten voorgeschreven: de emco 3-zonereiniging. Dit onderstreepte alle wensen m.b.t. duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit.

 

Onze partners

  • Therminon
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie