Stemmen Reynaers Projectprijs 2023 van start
Javascript is uitgeschakeld

Stemmen Reynaers Projectprijs 2023 van start

Geplaatst: 05-06-2023
Stemmen Reynaers Projectprijs 2023 van start

Vier finalisten, één winnaar. En wie dat wordt, dat is aan het publiek. Verdeeld over vier categorieën werden ruim 70 projecten ingezonden: utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, particuliere woningbouw en renovatie/transformatie. Per categorie nomineerde een professionele vakjury één project. Die vier projecten gaan in juni met elkaar de strijd aan. Het publiek bepaalt de winnaar van deze architectuurprijs van Reynaers Aluminium.

De vier finalisten
De projecten zijn professioneel in beeld gebracht met foto, video en tekst. En dat is niet alles. Luister ook eens de podcasts, waarin de architect in gesprek gaat over zijn ontwerp en de uitdagingen die hij tegenkwam. Op deze manier kan het publiek uitgebreid kennismaken met de finalisten en ze vergelijken.

Benieuwd naar de vier finalisten? Bekijk hier de projecten.

Stemmen op favoriete project
In juni kan het publiek via de speciale website projectprijs.reynaers.nl stemmen op hun favoriet. Het project met de meeste stemmen wint en ontvangt de Reynaers Projectprijs publieksprijs. Daarnaast ontvangen de winnende architect en gevelbouwer ieder € 2.500,-. Eenzelfde bedrag doneert Reynaers Aluminium aan een goed architectuur-doel, dat in overleg met de winnende architect wordt uitgekozen.

In oktober gaan de architecten en gevelbouwers van de vier projecten mee op een korte architectuurreis. Waarheen, dat is nog een verrassing. Tijdens die reis wordt de winnaar bekend gemaakt.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
Sluit deze advertentie