Partners - bmi nederland
Javascript is uitgeschakeld

BMI Nederland

BMI Nederland

Contactgegevens

Heeswijk 155
3417 GP MONTFOORT

Postbus 29
3417 ZG MONTFOORT

Tel.:+31 348-476500
E-mail:infonl@bmigroup.com
Web:www.bmigroup.com/nl
Daken bieden eindeloos veel mogelijkheden. BMI Group in de Benelux vertegenwoordigd door Monier en Icopal helpt u graag om die tot in detail te ontdekken. Met onze dakbedekkingssystemen en bouwmaterialen levert u voor elk dak, plat of hellend, de beste kwaliteit. Een dak waarop uw klant langdurig en zorgeloos kan vertrouwen.

BMI ontwerpt en produceert alle producten zelf. Daarbij bundelt de groep de krachten op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd.

Het assortiment van BMI Group in Nederland omvat onder meer bitumen en kunststof dakbedekkingen, keramische en betonnen dakpannen, lichtgewicht stalen dakpanelementen en technisch advies. Kijk voor meer informatie op www.bmigroup.com/nl

BMI Nederland

Artikelen van BMI Nederland

Schone kunsten duurzaam onder kunststof dakbedekking

Schone kunsten duurzaam onder kunststof dakbedekking

Midden in het centrum van Rotterdam staat het Theater Rotterdamse Schouwburg. Het pand uit 1988 was toe aan een nieuw dak dat zo duurzaam mogelijk moest worden uitgevoerd. Tien verschillende dakvlakken werden daarbij onder handen genomen.

BMI Benelux zet in op groei met nieuwe marketing director

BMI Benelux zet in op groei met nieuwe marketing director

Met de aanstelling van Eelko Leeuwenburgh als Marketing Director Benelux zet BMI Benelux in op verdere groei in de markt voor platte en hellende daken. Een nieuwe, geïntegreerde marketingstrategie brengt marketing, product, sales en services verder in lijn met elkaar, waarmee een nog meer klantgerichte organisatie zal ontstaan.

Nieuwe betondakpan Tegalit sterker en gladder

Nieuwe betondakpan Tegalit sterker en gladder

BMI Monier introduceert de nieuwe betondakpan Tegalit: een betondakpan met een krachtig design dat de exclusiviteit van elk huis onderstreept. Voor de Tegalit is gebruik gemaakt van een nieuw productieproces met de zogenaamde Protegon technologie die de dakpan sterker en gladder maakt.

Noxite maakt stikstofoxiden onschadelijk

Noxite maakt stikstofoxiden onschadelijk

Noxite, het innovatieve dakbedekkingssysteem voor platte daken van BMI Icopal, zuivert de lucht van schadelijke stikstofverbindingen door ze om te zetten in onschadelijke deeltjes. Deze worden vervolgens door regen en wind afgevoerd.

BMI Benelux vanaf nu één marketingorganisatie

BMI Benelux vanaf nu één marketingorganisatie

BMI Group, vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen de marktleiders Braas Monier Building Group, en Icopal Group, kiest voor een geïntegreerde marktbewerking voor hellende en platte daken in de Benelux. De vernieuwde marketingafdeling overziet de totale markt voor België en Nederland.

vorige
1
2
3
4
volgende
 

Onze partners

  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
Sluit deze advertentie