Partners - isobouw systems
Javascript is uitgeschakeld

IsoBouw Systems

IsoBouw Systems

Contactgegevens

Kanaalstraat 107
5711 EG SOMEREN

Postbus 1
5710 AA SOMEREN

Tel.:+31 493-498111
E-mail:info@isobouw.nl
Web:www.isobouw.nl
IsoBouw is producent van isolerende bouwproducten op basis van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPSHR (met verhoogd warmte-isolerend rendement). Energiebesparende en duurzame materialen, die door de hoge isolatiewaarde, veilige en gemakkelijke verwerking, een zeer breed toepassingsgebied hebben. IsoBouw zet al jaren de trend in efficiënte en duurzame isolatieoplossingen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van haar isolatieproducten staan hierbij voorop. IsoBouw maakt goed isoleren én na-isoleren eenvoudig en betaalbaar!

IsoBouw Systems

Artikelen van IsoBouw Systems

Onderzoek geeft inzicht in CO2-emissies isolatiematerialen

Onderzoek geeft inzicht in CO2-emissies isolatiematerialen

Duurzaam en circulair bouwen is niet meer vrijblijvend. Duurzaamheidslabels, zoals Breeam, en overheidsdoelstellingen, zoals de almaar strenger wordende MPG, vragen om bewezen prestaties. Slechts claimen dat je duurzaam of circulair bent is daarom niet voldoende. De bouw vraagt om producten met aantoonbaar lage CO2-emissies.

IsoBouw neemt Jackodur XPS-bouwproducten over

IsoBouw neemt Jackodur XPS-bouwproducten over

Al geruime tijd maakt Jackon Insulation GmbH, net zoals IsoBouw, onderdeel uit van de BEWi Group. Deze integratie van deze beide bedrijven onder dezelfde moeder, biedt hen de mogelijkheid om de krachten te bundelen.

SlimFix Reno-Pro: Waterkerende na-isolatie hellend dak

SlimFix Reno-Pro: Waterkerende na-isolatie hellend dak

Met SlimFix Reno-Pro introduceert IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. SlimFix Reno-Pro is geen standaard rechte plaat met een cachering, maar een matrijsgevormde isolatie met een uitgekiende 3D-vormgeving.

Naadloze vloerisolatie met de beste milieuscore

Naadloze vloerisolatie met de beste milieuscore

Opdrachtgevers, voorschrijvers en verwerkers zijn steeds meer op zoek naar producten met een goede milieuscore. Gezien de uitstekende milieuprestaties zijn EPS-isolatiesystemen daarbij een goede keuze. Maar volgens IsoBouw kan het altijd nog beter! Dit bewijst de isolatiefabrikant met de introductie van een nieuwe EPS-vloerisolatie: de Eco50 Klik-vloerplaat.

EPS-isolatiefabrikant aantoonbaar circulair dankzij C2C-certificatie

EPS-isolatiefabrikant aantoonbaar circulair dankzij C2C-certificatie

Onlangs is IsoBouw het bronzen Cradle to Cradle Certified® certificaat toegekend voor vrijwel alle EPS producten. Het certificaat is verleend door de onafhankelijke Cradle to Cradle specialist EPEA (Environmental Protection Encouragement Agency) en is een garantie dat deze IsoBouw-producten aantoonbaar circulair zijn. Met het certificaat geeft IsoBouw invulling aan haar duurzaamheidsambities die zijn vastgelegd in het duurzaamheidsplan ‘Improve to preserve’.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
volgende
 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie