Partners - holonite
Javascript is uitgeschakeld

Holonite

Holonite

Contactgegevens

Ambachtsweg 9
4691 SB THOLEN

Postbus 39
4690 AA THOLEN

Tel.:+31 166-601300
E-mail:info@holonite.nl
Web:www.holonite.nl
Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent van onder andere dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnindustrie een leidende positie verworven.

Holonite-producten zijn onder meer waterdicht, onderhoudsarm en vorst- en alkalibestendig en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende kleur- en textuurvariaties. Bewerkingen aan Holonite-producten worden op specificatie uitgevoerd. Eigenhandig zijn deze ook zeer eenvoudig te bewerken door middel van een steenboor en –zaag.

Holonite voorziet elke levering (indien gewenst) van de bijbehorende bevestigings- en montagematerialen voor een snelle verwerking op de bouw. Hiermee is Holonite niet uitsluitend een producent van bouwelementen voor de reguliere bouw, maar een partner en meedenker binnen de bouwkolom.

Ook de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk geven keer op keer weer invulling aan deze rol. Holonite-producten bestaan uit een hoogwaardig composietmengsel, waarin verschillende vulstoffen vermengd zijn met een bindmiddel. De compactheid en de structuur biedt geen voedingsbodem voor vuil en groene aanslag. En koudebruggen worden dankzij het karakter van het bindmiddel vermeden, terwijl toeslagmiddelen tegelijkertijd garant staan voor een natuurlijke uitstraling van het product.

Holonite

Artikelen van Holonite

Raamkaders en gevelelementen geven kenmerkend effect

Raamkaders en gevelelementen geven kenmerkend effect

In 2016 zijn o.a. Bouwbedrijf Nikkels, Van Wijnen en van Norel Bouwgroep gestart met de bouw van project Steenbrugge, honderden woningen zijn hierbij al opgeleverd. Momenteel is fase 4 in uitvoering. Dit in de meest uiteenlopende woningtypes, van rijwoningen tot 2 onder 1 kapwoningen. I’M Architecten, Mulleners & Mulleners Architecten en Kristinsson Architecten hebben hier hun bijdrage aan geleverd.

Hoe een parkeerprobleem inventief is opgelost

Hoe een parkeerprobleem inventief is opgelost

Het plan Noordelijk Niertje te Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd. De Kralingse Zoom zijde en de kant van de Leendert Butterstraat. Aan de Kralingse Zoom staan de woningtypes Kralingse Heren, de moderne versie van het statige herenhuis van vroeger. Imposant, hoog volumineus… de Kralingse Heren hebben het in zich.

BUVA neemt Holonite over en verstevigt positie in dorpelmarkt

BUVA neemt Holonite over en verstevigt positie in dorpelmarkt

BARENDRECHT - Per 30 augustus 2021 neemt BUVA in Barendrecht (onderdeel van Pallieter Group) Holonite in Tholen over. BUVA wordt gezien als bouwpartner voor de bouwsector en is marktleider op het gebied van hang & sluitwerk en dorpels. Holonite is de producent van composietsteen onderdorpels in Nederland.

Holonite viert 50-jarig bestaan

Holonite viert 50-jarig bestaan

Holonite viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Sinds de oprichting op 12 augustus 1969 heeft Holonite binnen de bouw en kozijnenindustrie een leidende positie verworven op het gebied van composietsteen.

Holonite B.V. neemt activiteiten ANDA Kunststeen B.V. over

Holonite B.V. neemt activiteiten ANDA Kunststeen B.V. over

Per 15 april 2019 neemt Holonite B.V. de activiteiten van ANDA Kunststeen B.V. over. Holonite versterkt hiermee haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van composietsteen.

vorige
1
2
3
4
volgende

Recente projecten van Holonite

32 woningen Droo-Zuid Duiven

32 woningen Droo-Zuid Duiven

2 woningen in Droo-Zuid te Duiven zijn uitgerust met speciale Holonite-spuwer/gootbakken compleet met afwateringsuitloop.

120 woningen Utrecht Ondiep

120 woningen Utrecht Ondiep

In dit project heeft Holonite met grotendeels op maat gemaakte toepassingen bij kunnen dragen aan een stijlvol eindresultaat.

Hof van Coevorden

Hof van Coevorden

In het hart van Coevorden werd kortgeleden een bijzonder project opgeleverd. Het multifunctionele gebouw huisvest onder meer het Centrum voor de Kunsten, het gemeentehuis, een theaterzaal met bioscoopfunctie en een grand café.

Engelselei Hogeweg

Engelselei Hogeweg

Santermans+cielen architecten heeft een bouwblok gerealiseerd voor 33 woningen met ondergronds parkeren. Het bouwblok is volledig geïntegreerd in zijn omgeving. Eenvoud en traditie zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie