Real life VIP toiletbeleving op Masters of LXRY
Javascript is uitgeschakeld

Real life VIP toiletbeleving op Masters of LXRY

Geplaatst: 01-12-2015
Real life VIP toiletbeleving op Masters of LXRY

Primeur tijdens Masters of LXRY: een echte LXRY toiletervaring op de beurs. De beurs Masters of LXRY is Europa’s meest toonaangevende luxury event. Van 10 tot en met 14 december kunnen de happy few zich weer onderdompelen in ultieme luxe en comfort in de RAI Amsterdam. Deze editie wordt de luxury beleving doorgevoerd tot in het kleinste kamertje.

Geberit biedt bezoekers een LXRY Toilet Experience, door het bouwen van een super-de-luxe toilethuis op de beurs. Gasten van het LXRY Toilet kunnen zich hier even terugtrekken en ongekend toiletcomfort ervaren van de Geberit AquaClean Mera, de Rolls-Royce onder de toiletten, omgeven door een sfeervolle en gastvrije ambiance.

Welkome gevoel
Bij binnenkomst word je omgeven door een sfeervolle ambiance, een heerlijke geur en prettige muziek. Zodra je het toilet binnenstapt valt het direct op; de toiletbril van de Geberit AquaClean Mera gaat automatisch voor je open, een subtiel lichtje aan de onderkant van het toilet begint te schijnen en de bril wordt voor je voorverwarmd. Dit welkome gevoel behoud je gedurende het gehele toiletbezoek.

Warmwaterdouche
Het luxe toilet, de Geberit AquaClean Mera, kan na gebruik je onderlichaam met een warmwaterdouche reinigen. Om de billen nadien te drogen wordt de warme luchtföhn ingeschakeld. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet altijd vervelend zijn voor jou als gebruiker en degene die na je komt, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd, waardoor vieze luchtjes passé zijn. Alle comfortfuncties van het toilet zijn eenvoudig met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening te bedienen. Bovendien zorgt de nieuwe vorm van de randloze toiletpot ervoor, dat je stiller en efficiënter het toilet doorspoelt. Deze uitzonderlijk luxe douchewc is ontworpen door Christoph Behling, ook bekend als ontwerper van TAG Heuer, Nokia, Dior, Versace en Fred Lacoste, en biedt haar bezoekers een ongekende comfortabele en frisse toiletbeleving.

De LXRY Experience is gevestigd in Hal 4, aan de linkerzijde tegen de wand.

Meer informatie: www.geberit-aquaclean.nl/mera

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
Sluit deze advertentie