Nieuwe generatie Aperio technologie nog sneller
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe generatie Aperio technologie nog sneller

Geplaatst: 01-12-2015
Nieuwe generatie Aperio technologie nog sneller

Het nieuwe V3 platform laat draadloze toegangscontrole oplossingen sneller en beter werken. ASSA ABLOY’s nieuwe generatie batterijgevoede toegangsoplossingen zijn krachtiger en garanderen een kortere reactietijd. Bij uitstek geschikt voor organisaties die het comfort van deurontgrendeling belangrijk vinden. Daarnaast biedt dit platform nieuwe functionaliteiten, waaronder decentrale vrijsturing.

Deze prestatieverbetering doet geen afbreuk aan de toonaangevende Aperio® engerie-efficiëntie. Draadloze toegangsoplossingen die werken op het V3 platform, werken onverminderd twee jaar op een standaard batterij. Dit met een responstijd van maximaal vijf seconden tussen het Aperio® slot en het toegangscontrolesysteem bij vrijsturing van de deur op afstand. Het nieuwe V3 platform ondersteunt meerdere hoogfrequente RFID technologieën in één product. Daarnaast is het V3 platform ook compatible met ASSA ABLOY’s Seos mobiele eco access service voor het uitgeven, versturen en intrekken van digitale sleutels via smartphones.

Toegangscontrole
Met het uitgebreide assortiment sloten dat op nagenoeg iedere deur past, is het zeer eenvoudig om uw draadloze toegangscontrole uit te breiden of te upgraden met Aperio® V3. De wereldwijde ASSA ABLOY’s Aperio® technologie maakt het mogelijk om niet-bekabelde deuren met mechanische sloten kosteneffectief te integreren in uw bestaande of nieuwe toegangscontrolesysteem.

Meer informatie: www.assaabloy.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
Sluit deze advertentie