Badkamer in één dag betegeld én gevoegd met RapidTile™ van K
Javascript is uitgeschakeld

Badkamer in één dag betegeld én gevoegd met RapidTile™ van Keramix

Geplaatst: 19-05-2015
Badkamer in één dag betegeld én gevoegd met RapidTile™ van Keramix
Beeld: Keramix

Keramix introduceert een prefab tegelpaneel waarmee de uren op de bouwplaats aanzienlijk verlaagd worden. De bouwpanelen zijn voorzien van keramische tegels en gevoegd met een schimmelvrije en kleurstabiele epoxy voegmortel. De panelen zijn met name bedoeld voor projecten waar de activiteiten op de bouwplaats tot een minimum beperkt moeten blijven zoals woningrenovatie projecten waarbij bewoners de woning tijdens de aanpassingen aan hun woning niet verlaten.

Het waterdichte paneel, met een kern van XPS, heeft, afhankelijk van de afmeting, als basis een 12 mm of 20 mm dikke bouwplaat van het Belgische iSOX en wordt fabrieksmatig voorzien van een 600x300x6 mm gerectificeerde keramische tegel. De horizontale voegen worden in het productieproces gevoegd met een Starlike® epoxyvoeg die het mogelijk maakt de panelen zonder scheurvorming te transporteren en bovendien schimmelvorming in de voegen uitsluit tijdens de gebruiksfase. 'Wij hebben samen met iSOX een paneel ontwikkeld dat voor de aannemer aanzienlijke bouwtijd bespaart en tevens de kwaliteit van de badkamer wandafwerking voor langere tijd garandeert', aldus Ed van den Eijkel directeur Keramix.

Eenvoudige montage
De RapidTile™ elementen kunnen met een handcirkelzaag op maat worden gezaagd en worden net als de standaard iSOX bouwplaten gekleefd op de wanden. Met het bijgeleverde Genesis levelingsysteem worden de panelen eenvoudig in lijn gesteld. Na een korte uitharding worden de verticale voegen voorzien van de bijzonder gemakkelijk te verwerken Starlike® epoxy voegvulling zodat een fraaie en duurzame wandbekleding ontstaat.

Meer informatie
www.keramix.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
Sluit deze advertentie