Partners - kingspan geisoleerde panelen
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Geïsoleerde panelen

Kingspan Geïsoleerde panelen

Contactgegevens

Lingewei 8
4004 LL TIEL

Postbus 6565
4000 HN TIEL

Tel.:+31 344-675250
E-mail:info@kingspanpanels.nl
Web:www.kingspanpanels.nl
Als fabrikant van geavanceerde oplossingen voor de complete gebouwschil kennen wij als geen ander de steeds hoger wordende eisen wat betreft energiezuinigheid, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en uitstraling. Ons uitgebreide assortiment omvat Kingspan sandwichpanelen voor hellende daken en platte daken, Kingspan wandpanelen en Kingspan design gevelsystemen gecombineerd met slimme verlichtingssystemen, geïntegreerde zonnepanelen en oplossingen voor staalconstructies.

Kingspan Geïsoleerde panelen

  • Bouwdetails

Artikelen van Kingspan Geïsoleerde panelen

Toekomstbestendig bouwen met QuadCore

Toekomstbestendig bouwen met QuadCore

Een duurzame toekomst verwijst naar een toekomst waarin we ons milieu, onze economie en onze samenleving op een duurzame manier beheren en ontwikkelen. ​Dit betekent dat we ons bewust zijn van de impact van onze acties op het milieu en dat we maatregelen nemen om onze ecologische voetafdruk te verminderen en de natuurlijke hulpbronnen te behouden voor toekomstige generaties.​

Demunster: moderne gevel met zinklook

Demunster: moderne gevel met zinklook

Demunster in Zwevegem is een autobedrijf dat kwalitatieve tweedehandswagens verkoopt. Voor hun zaak in het nieuwe industriepark ‘De Pluim’ in Zwevegem zochten ze innovatieve manieren om een moderne gevel te creëren. De oplossing vonden ze samen met architectenbureau Goedefroo & Goedefroo bij Kingspan en het Dri-Design assortiment.

Nieuwe Kingspan KS1100 AWP QuadCore® geïsoleerde panelen

Nieuwe Kingspan KS1100 AWP QuadCore® geïsoleerde panelen

KS1100 AWP omvat het assortiment geïsoleerde gevelpanelen met QuadCore® Technology isolatiekern. Het gevelpaneelsysteem met een werkende breedte van 1100 mm en onzichtbare bevestiging is verkrijgbaar in vijf afzonderlijke profileringen. De panelen kunnen in de lengte of breedte (verticaal of horizontaal) en/of gebogen worden toegepast, afhankelijk van de profilering.

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Er wordt op dit moment veel gesproken over de brandveiligheid van gevels. Hoe staat het met de brandveiligheid van gevels in Nederland? Hoe zit het met de Nederlandse regelgeving rondom brandveiligheid? Kan de regelgeving van veilig naar veiliger? Voldoen de huidige tests nog? Dit alles komt op 20 september 2018 aan bod tijdens het Fire Seminar ‘Brandveilige gevels: feit of fictie?’

Recente projecten van Kingspan Geïsoleerde panelen

Technova College

Technova College

Het Technova College in Ede opende op 18 oktober feestelijk zijn deuren. Het nieuwe schoolgebouw biedt onderwijs voor de afdelingen Techniek & Technologie, Media & ICT en Beeld & Geluid van ROC A12 en is ontworpen door achitectenbureau cepezed en cepezedinterieur. De Christelijke Onderwijs Groep, waar het ROC deel van uitmaakt, vertrouwde de bouw toe aan Team techINnova, een consortium van lokale bedrijven dat op zijn beurt een ontwerpopdracht aan cepezed gaf. Voor de bouw is op de campus van het ROC ruimte gemaakt door enkele oudere gebouwen af te breken; één gebouw is blijven staan om te worden opgenomen in de nieuwbouw.

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie