Partners - tece nederland
Javascript is uitgeschakeld

TECE Nederland

Contactgegevens

W A Scholtenweg 7-A
9422 BR SMILDE

Tel.:0592-415074
E-mail:info@tece.nl
Web:www.tece.com
TECE Nederland BV vertegenwoordigt de Duitse gelijknamige fabrikant van sanitair systemen, installatiewanden, afvoertechniek en leidingsystemen.

TECE is een door de handelsgeest gedreven multinational met de thuisbasis in Duitsland. De ondernemingscultuur en visie is gebaseerd op continu onderzoek van de markt, regelmatige praktische kennisuitwisseling met ontwerpers, installateurs en opdrachtgevers, en continue ontwikkeling van nieuwe producten. Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig toonaangevende en steeds slimmere producten, die onderscheidend zijn op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit en installatiegemak. Goede voorbeelden zijn de spoeltechniek TECElux, het doucheprofiel TECEdrainprofile en de elektronische wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid.

De wortels van TECE gaan terug tot in 1955. Het internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. De typische bedrijfscultuur van ingenieursbureaus is tot op de dag van vandaag nog steeds bij TECE aanwezig. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger, schoner en slimmer?

TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische producten en systeemoplossingen, die zich probleemloos, kostenbesparend en duurzaam in comfortabele woningen en gebouwen integreren.

De focus van TECE ligt op duurzaamheid en kwaliteit. Zowel op het gebied van haar systeemoplossingen, productieprocessen als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. TECE ziet haar relaties als partners voor lange tijd.
 

Artikelen van TECE Nederland

Kwaliteit & design voor en achter de wand met TECE

Kwaliteit & design voor en achter de wand met TECE

Design voor de wand, kwaliteit er achter. Daar staat TECE voor. TECE levert complete oplossingen voor het spoelen van het toilet en urinoir. Met een ongekende keus aan wc-bedieningsplaten, inbouwreservoirs voor alle denkbare toepassingen en keramiek in de vorm van een stroomloze douche-wc en wc. Individueel toepasbaar, maar ook geschikt voor prefab.

Kleuren doucheprofiel creëren bijzondere accenten

Kleuren doucheprofiel creëren bijzondere accenten

TECE heeft het assortiment doucheprofielen uitgebreid met de kleur edel zwart in de geborstelde uitvoering. Het oppervlak van het doucheprofiel is voorzien van een PVD-coating. Deze coating is buitengewoon duurzaam en slijtvast en kan dus probleemloos worden belopen. Naast edel zwart levert TECE de doucheprofielen in tijdloos roestvaststaal, zowel in een geborstelde als gepolijste uitvoering.

Vele hygiënische designoplossingen voor wc en urinoir

Vele hygiënische designoplossingen voor wc en urinoir

Met de complete designoplossingen van TECE kunt u het ontwerp van urinoir en wc perfect op elkaar afstemmen en de hygiëne verbeteren. TECE biedt verschillende series die bestaan uit zowel een wc-bedieningsplaat als een bijpassende urinoir-bedieningsplaat. Dankzij de vele modellen, kleuren en materialen heeft u veel ontwerpvrijheid en kunt u in badkamers en (semi) openbare sanitaire ruimten individuele ontwerpstijlen toepassen. Voor elk budget is er een passende serie.

Extra spoelbediening altijd binnen handbereik met TECEflushpoint

Extra spoelbediening altijd binnen handbereik met TECEflushpoint

In sommige situaties is naast handmatig of elektronisch spoelen met een wc-bedieningsplaat, een pneumatische bedieningsknop voor spoelen op afstand vereist. Bijvoorbeeld voor ouderen of mindervaliden. Bovendien kan het uit oogpunt van gemak en comfort praktisch zijn om een wc-spoelknop op een andere plaats te hebben, dan ter hoogte van de spoelkast.

WC-bedieningsplaat met fluwelen uitstraling

WC-bedieningsplaat met fluwelen uitstraling

Het innovatieve materiaal FENIX NTM® is door TECE voor het eerst toegepast bij de nieuwe TECEvelvet wc- en urinoirbedieningsplaten. Dit exclusieve materiaal voelt zacht aan, heeft een magisch matte uitstraling en is zeer bestendig tegen vingerafdrukken, krassen en schoonmaakmiddelen.

vorige
1
2
volgende
 

Onze partners

  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
Sluit deze advertentie