Partners - rheinzink
Javascript is uitgeschakeld

RHEINZINK

Contactgegevens

Scharenburg 2
1046 BB AMSTERDAM

Postbus 2726
1000 CS AMSTERDAM

Tel.:+31 31 (0)20- 435200
E-mail:techniek@rheinzink.nl
Web:www.rheinzink.nl
RHEINZINK is al meer dan 50 jaar fabrikant van gewalst titaanzink voor de bouw. RHEINZINK levert verschillende soorten dak- en gevelsystemen waarmee ieder oppervlak kan worden voorzien van een hoogwaardige bekleding. Daarnaast heeft RHEINZINK een volledig pakket aan hemelwaterafvoerproducten in het assortiment. Met meer dan 500 onderdelen het meest complete assortiment in de markt. De producten zijn KOMO gekeurd, hebben een Cradle to Cradle en Breeam certificering en zijn voorzien van een 30-jarige garantie.

RHEINZINK

Artikelen van RHEINZINK

Nieuw: RHEINZINK verzinkt stalen regenton

Nieuw: RHEINZINK verzinkt stalen regenton

Een regenton is de ideale oplossing om het riool te ontlasten en spaarzaam met regenwater om te gaan. Deze unieke thermisch verzinkt stalen regenton met een inhoud van 210 liter heeft een stoer uiterlijk en gaat zeer lang mee.

Nieuwe kleurlijn Rheinzink PRISMO

Nieuwe kleurlijn Rheinzink PRISMO

RHEINZINK-PRISMO is de nieuwe productlijn van RHEINZINK met een natuurlijk ogende transparante kleurcoating. Als basismateriaal wordt het gefosfateerde RHEINZINK GRANUM skygrey gebruikt, waarop een semi-transparante PU-lak is aangebracht. Hierdoor wordt een gekleurd effect bereikt dat tegelijkertijd de onderliggende zinkstructuurlaat zien.

Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het nieuwe solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze Monokristallijn solarmodules zijn in breedte afgestemd op de stadaard felsbaanbreedte.

Recente projecten van RHEINZINK

Inbreiding & herinrichting Allard Pierson museum

Inbreiding & herinrichting Allard Pierson museum

Atelier PRO architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de inbreiding en renovatie van het Allard Pierson. Het Allard Pierson is het universitaire kennis- en erfgoedinstituut van de Universiteit van Amsterdam, gevestigd aan de historische locatie aan de Oude Turfmarkt. Het gaat om een transparante inbreiding die is gerealiseerd binnen de bestaande rooilijnen.

Bosvilla Noordwijk

Bosvilla Noordwijk

Tussen de Essen en Esdoorns in Noordwijk is een houten Bosvilla verrezen. Door de positionering midden op het kavel wordt de mooie bosrijke omgeving maximaal benut. Alle ruimtes in de Bosvilla zijn op een heldere, bijna mathematische manier ingedeeld doordat ze samenvallen met de duidelijk zichtbare constructie.

 

Onze partners

  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie