Roval Aluminium biedt grote keuze aluminium dakranden
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium biedt grote keuze aluminium dakranden

Geplaatst: 22-11-2021
Roval Aluminium biedt grote keuze aluminium dakranden

Het assortiment aluminium dakranden van martkleider en totaalleverancier Roval Aluminium bestaat uit aluminium standaarddakranden en architectonische dakranden. Tot de laatste groep behoort onder meer de Roval-Kraal®, die in de afmetingen 26x40, 38x45, 45x50 en 60x50 mm leverbaar is.

De Roval-Kraal® wordt veelvuldig toegepast in particuliere woningbouw. Het ronde vooraanzicht is een verwijzing naar de traditionele kraallijst van weleer. De Roval-Solotrim® is ook leverbaar in een kraaluitvoering: het is een enkelvoudige dakrand voor bitumen en kunststof dakbedekking, voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM-afdichtingsband en standaard van bevestigingsgaten. Mooi, duurzaam en functioneel!

Ook voor de standaard aluminium dakranden zijn de mogelijkheden legio. Voor de 60x64-variant van de standaard aluminiumdakrand diverse Ral-kleuren direct uit voorraad leverbaar. Het voorraadkleurenpallet van de Roval-Standaard bestaat uit de Ral-kleuren 7016, 7021, 7037, 7039, 8019, 9001, 9005, 9006 en 9010. Ook voor de aluminium dakrand Roval-ClassicPLUS® 60 x 60 mm-uitvoering zijn naast de blank geanodiseerde versie, diverse Ral-kleuren uit voorraad leverbaar. Het gaat hier om de Ral-kleuren 7016 en 9005.

Aluminium dakranden: kant-en-klaar geleverd
Als totaalleverancier levert Roval Aluminium alle aluminium dakranden desgewenst inclusief boorgaten, bevestigingsmiddelen, hoekstukken en verbindingsplaatjes. Extra bewerkingen op de bouwplaats of shoppen elders voor bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen of hoekstukken is daardoor niet nodig. Dat is makkelijk, efficiënt en tijd- en geldbesparend. De aluminium dakranden van Roval Aluminium zijn bovendien leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren of blank geanodiseerd.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie