Materieelveilingen voor groot en klein
Javascript is uitgeschakeld

Materieelveilingen voor groot en klein

Geplaatst: 26-05-2014
Materieelveilingen voor groot en klein
Beeld: Ritchie Bros. Auctioneers

Veilingen worden allang niet meer louter gehouden om dure schilderijen of klassieke auto’s te verkopen. Met enkele muisklikken bied je tegenwoordig mee op een vakantie naar de zon, een 3D-televisie of een prachtige barbequeset voor in de tuin. Ook het bedrijfsleven maakt gebruik van veilingen voor het aanschaffen of verkopen van boedel, auto’s en dus ook bouwmaterieel. En zeker niet alleen in geval van faillissementen.

's Werelds grootste materieelveiler Ritchie Bros. verkoopt jaarlijks vele duizenden machines en trucks op haar locatie in Moerdijk. Bij de meest recente veiling in mei, brachten bedrijven gezamenlijk zo’n 2.300 items naar het veilingterrein. Honderden bieders uit binnen- en buitenland deden op de veilingdagen mee en alles werd verkocht aan de hoogste bieders.

'Het verkoopproces bij een materieelveiling is overzichtelijk en efficiënt', aldus Antoon Schröder, Regional Sales Manager bij Ritchie Bros. Auctioneers. 'Voorafgaand aan een veiling werken we met allerlei bouwbedrijven samen, grote en kleine, om de machines die ze niet meer nodig hebben om te zetten in geld. Je ziet bij ons dus niet alleen grote machines van grote bedrijven. Als je over het terrein wandelt zie je ook graafmachines tot vijf en tot tien ton, generatoren, dumpers, schrankladers, hoogwerkers en meer. Ook de kleinere bouwbedrijven en zelfstandige aannemers kunnen hun voordeel halen uit de veiling, of ze nu machines willen kopen of willen verkopen.'

Op 3 en 4 juli houdt Ritchie Bros. haar volgende veiling in Moerdijk. De veiling is openbaar toegankelijk, iedereen is welkom om te komen kijken.

Meer informatie
www.moerdijkveiling.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
Sluit deze advertentie