Partners - alsecco
Javascript is uitgeschakeld

Alsecco

Alsecco

Contactgegevens

Koperslager 2
3861 SJ NIJKERK

Postbus 1122
3860 BC NIJKERK

Tel.:+31 332475000
E-mail:info@alsecco.nl
Web:www.alsecco.nl
Gevelafwerkingen en gevelsystemen: Alsecco is er al meer dan vijftig jaar in thuis. Want het is onlosmakelijk met elkaar verbonden, het uiterlijk van een gebouw en de techniek die erachter schuilgaat. Met een breed assortiment, variërend van gevelisolatiesystemen tot geïntegreerde minerale steenstrips, voldoet Alsecco aan de hoogste technische eisen én uw eigen specifieke voorwaarden. Uiterlijk, functionaliteit en energiebesparing…u vindt het allemaal onder één dak.

Als ontwerper, fabrikant én leverancier is Alsecco dan ook toonaangevend op de Nederlandse markt. Meer weten over duurzame gevelisolatie of het aanbod van afwerkmogelijkheden?

Kijk op www.alsecco.nl of neem direct contact op!

Alsecco

Artikelen van Alsecco

Nieuwe verspuitbare minerale lijmmortel voor steenstrips

Nieuwe verspuitbare minerale lijmmortel voor steenstrips

Er is een grote behoefte aan betaalbare woningen die snel gebouwd worden. Daarnaast zijn er veel woningen die op korte termijn moeten worden gerenoveerd om aan de milieueisen te voldoen. Fabrieksmatige bouw is dé oplossing voor de huidige problemen en uitdagingen in de bouw.

99 woningen verduurzaamd én gefacelift in Raalte

99 woningen verduurzaamd én gefacelift in Raalte

Woningcorporatie Salland Wonen renoveerde 99 woningen in bewoonde staat met geprefabriceerde gevelelementen. De HSB-elementen werden afgewerkt met op maat geproduceerde minerale steenstrips van Alsecco. Doel van de renovatie was het verhogen van het wooncomfort en het verlagen van de energiekosten. Het energielabel werd opgewaardeerd van C naar A++. Mateboer Bouw en Jongeneel voerden de renovatie uit. Noviton Prefab produceerde en leverde hiervoor de geprefabriceerde gevelelementen.

Minerale steenstrips voor renovatie Lindenhof Enschede

Minerale steenstrips voor renovatie Lindenhof Enschede

Serviceflat Het Lindenhof in Enschede heeft een heuse metamorfose ondergaan. Maar liefst 133 appartementen zijn verduurzaamd en de gevel werd in een nieuw jasje gestoken. Er zijn maar liefst 1800m2 EPS-isolatieplaten bevestigd aan de gevel om de appartementen energiezuiniger te maken. De werkzaamheden hebben gezorgd voor zowel verduurzaming als kostenbesparing voor de bewoners.

Transformatie kantoorpand naar appartementen met buitengevelisolatie

Transformatie kantoorpand naar appartementen met buitengevelisolatie

De transformatie van het kantoorpand ‘Lenteleven’ te Zeist is recentelijk afgerond. Naast een ingrijpende verandering aan de binnenzijde, kreeg ook de buitenzijde van het kantoorpand op deze manier een ware metamorfose.

Opvallende gevel voor nieuw schoolgebouw

Opvallende gevel voor nieuw schoolgebouw

Op de Avignonlaan 11 te Eindhoven is een nieuw schoolgebouw gerealiseerd. Dit project is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden met minerale steenstrips van Alsecco. Zo is het overgrote deel van de gevel afgewerkt met gemêleerde minerale steenstrips in zandkleur, zachtgroen en antraciet grijs.

vorige
1
2
3
4
5
volgende
 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie