MAGNUM presenteert nieuwe MAGNUM X-treme Control thermostaat
Javascript is uitgeschakeld

MAGNUM presenteert nieuwe MAGNUM X-treme Control thermostaat

Geplaatst: 03-09-2013
MAGNUM presenteert nieuwe MAGNUM X-treme Control thermostaat

Deze stijlvolle, kleurrijke en verfijnde digitale klokthermostaat is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. De MAGNUM X-treme Control wordt bij iedere MAGNUM vloerverwarmingsset (Mat, Cable & Foil) geleverd inclusief een externe vloersensor, een ingebouwde luchtsensor en 3 verschillende frames die op de meeste merken schakelmate-riaal passen. De MAGNUM X-treme Control is eenvoudig en intuïtief te bedienen d.m.v. de aanraakgevoellige buttons onder het display.

Met de nieuwe kameleonfunctie is de kleur is eenvoudig aan te passen aan de kleur van uw interieur. De stijlvolle screensaver geeft zonder de thermostaat te hoeven aanraken de tijd, temperatuur en de huidige modus weer. De MAGNUM X-treme Control heeft tevens een houten vloerfunctie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C. Dit maakt de MAGNUM X-treme Control de perfecte en veilige oplossing voor ieder elektrisch verwarmingssysteem.

De nieuwe X-treme control nu bij iedere MAGNUM Mat Set!
De MAGNUM Mat wordt nu standaard geleverd met de nieuwe MAGNUM X-treme Control digitale klokthermostaat. Deze vloerverwarmingsmat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0.75 tot 25m² en wordt geleverd als complete set: Verwarmingsmat, de nieuwe MAGNUM X-treme Control digitale klokthermostaat incl. vloersensor, flexibele sensorbuis en installatievoorschriften.

Garantie
De MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de MAGNUM X-treme Control en vloersensor.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie