Grote materieelveiling in Moerdijk op 12 & 13 december
Javascript is uitgeschakeld

Grote materieelveiling in Moerdijk op 12 & 13 december

Geplaatst: 03-12-2013
Grote materieelveiling in Moerdijk op 12 & 13 december

Veilinghuis Ritchie Bros. Auctioneers zal op 12 en 13 december een materieelveiling in Moerdijk houden waarbij meer dan 2,000 bouwmachines en trucks van eigenaar zullen wisselen. Bieders hebben keuze uit een ruim aanbod van gebruikte en ongebruikte graafmachines, dumpers, laders, kranen, walzen en heel veel meer. Alle items worden tijdens de veilingdagen aan de hoogste bieders verkocht, zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen. Het zogenaamde ‘unreserved’ veilingprincipe, dat Ritchie Bros. al meer dan vijf decennia hanteert, geeft zekerheid en transparantie voor zowel bieders als verkopers.

De veiling in Moerdijk begint beide dagen om 8:30 ‘s ochtends en is openbaar toegankelijk. Iedereen is welkom om mee te bieden (registreren is nodig) of om gewoon een kijkje te nemen. Tijdens de kijkdagen (van 9 t/m 11 december) kunnen de machines persoonlijk geinspecteerd worden.

Veilingen van Ritchie Bros. trekken bieders aan uit de hele wereld waardoor de machines tegen internationale marktwaarde verkocht worden. Het beursgenoteerde Ritchie Bros. werd opgericht in 1958 in Canada en verkocht vorig jaar wereldwijd voor 3.9 miljard dollar aan materieel. Sinds 1987 houdt het bedrijf materieelveilingen in Nederland: jaarlijks zijn er vier veilingen in Moerdijk (Noord-Brabant), waarbij honderden bedrijven machines verkopen en kopen. Kijk voor meer informatie op www.moerdijkveiling.nl.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie