Gas- en waterdichte klemdichtringen voorzien van unieke moer
Javascript is uitgeschakeld

Gas- en waterdichte klemdichtringen voorzien van unieke moeren

Geplaatst: 19-10-2023
Gas- en waterdichte klemdichtringen voorzien van unieke moeren

KRASO klemdichtringen worden toegepast om doorvoeren rond een leiding water- en gasdicht af te dichten. Hakron biedt een compleet programma klemdichtringen uit EPDM met roestvast staal (A2-kwaliteit). Uniek zijn de moeren (KRASO DKM) met geïntegreerd aandraaimomentcontrole.

Wat deze moeren bijzonder maakt, is dat het gebruik van een momentsleutel niet meer nodig is. Met een gewone dopsleutel kunnen de moeren worden aangedraaid tot het moment waarop een hoorbare klik wordt waargenomen - dat is het exacte aandraaimoment. Dit biedt volledige controle en voorkomt overmatig aandraaien of vastlopen. De montage van KRASO-producten is hierdoor nog eenvoudiger. Nog een voordeel: de KRASO DKM moeren kunnen indien gewenst weer los en opnieuw vastgedraaid worden, ook weer zonder momentsleutel.

Verder zijn bij de KRASO klemdichtringen de klembouten op de onderflens gelast. Hierdoor zijn er geen doorgaande boutgaten, wat extra risico op lekkage voorkomt. Voor elke situatie is de juiste klemdichtring snel leverbaar of te produceren.

De innovatieve KRASO DKM-moer is bekroond met de Red Dot Design Award 2022 in de categorie 'innovatieve producten'. Een internationale jury van 50 ontwerpspecialisten, bouwkundige ingenieurs en architecten heeft deelnemende producten beoordeeld op functionaliteit, esthetische vormgeving, gebruiksgemak, duurzaamheid en levensduur. De KRASO DKM-moer voldeed aan alle criteria van de jury en werd erkend als een product dat de basis legt voor positieve veranderingen in de industrie.

Over Hakron
Hakron is een leverancier en producent van technische bouwmaterialen en -systemen met een focus op innovatie en kwaliteit. Met jarenlange ervaring bedient Hakron de bouwsector met hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in de branche.

Hakron biedt een uitgebreid gamma KRASO productoplossingen. Download de Hakron/KRASO catalogus 01|2023 en bekijk de innovatieve en bruikbare afdichtingsoplossingen voor de bouw- en installatiebranche.

Een groot deel van deze producten is ook vindbaar op www.hakron.nl in de online catalogus, waar ook direct een online offerte aangevraagd kan worden.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
Sluit deze advertentie