Forbo Flooring herintroduceert Nuway entreemat in Nederland
Javascript is uitgeschakeld

Forbo Flooring herintroduceert Nuway entreemat in Nederland

Geplaatst: 15-11-2013
Forbo Flooring herintroduceert Nuway entreemat in Nederland

Forbo Flooring, Nuway en
Mattenindustrie Noels gaan samenwerken op het gebied van entreematten in Nederland voor de introductie van een compleet assortiment Forbo Nuway systeemmatten.


Nuway entreematten zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldwijd bekende en betrouwbare entreemat die veel vuil en vocht tegenhoudt.?Gedurende de laatste jaren was de originele Nuway Tuftiguard in Nederland echter niet te verkrijgen, onder andere door het ontbreken van een adequate installatieservice.

Mattenindustrie Noels heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van entreemat systemen. Voorheen als toeleverancier van verschillende grote spelers op de markt en sinds 2010 ook via directe verkoop en installatie. De expertise loopt van het ontwikkelen van nieuwe systemen tot en met het op maat maken en vakkundig plaatsen van systeemmatten met een eigen installatieteam.

Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60% leider op de wereldmarkt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex vloerbedekking en Coral schoonloopsystemen. Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice. Zie www.forbo-flooring.nl.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Alsecco
Sluit deze advertentie