Eternit ontwikkelde nieuwe renovatiecriteria voor keramische
Javascript is uitgeschakeld

Eternit ontwikkelde nieuwe renovatiecriteria voor keramische pannen, Geborgen door techniek

Geplaatst: 20-06-2014
Eternit ontwikkelde nieuwe renovatiecriteria voor keramische pannen, Geborgen door techniek
Beeld: Eternit

Top kwaliteit en duurzaamheid zijn de prioriteiten tijdens de productie en ontwikkeling van de keramische Eternit pan. Hiervoor worde de dakpannen op zeer hoge temperaturen gebakken, zo doorstaan de pannen de tand des tijds en zijn ze uitstekend beschermd tegen vorstschade. Bijkomend worden ze ontwikkeld met een zeer diep geprofileerde en onzichtbare slutingen, op deze manier garanderen ze een optimale regendichtheid en stapelt er zich geen vuil op in de slutingen.

De Eternit kleipannen worden geproduceerd met een extreem glad oppervlak aan de bovenzijde, dit om het oppervlak zo duurzaam mogelijk te maken.

Om energie te besparen worden heel veel daken gerenoveerd, vaak langs de binnenkant, maar het is duurzamer langs de buitenkant omdat zo koudebruggen het eenvoudigste vermeden worden. Om snijwerk te vermijden dienen de pannen zeer 'Flexible' te zijn. De nieuwste modellen zoals Harmonie New en Melodie hebben dan ook een groot verschuifbereik in de lengte en de breedte en passen zo op elk dak. Om groene stroom op te wekken biedt Eternit 'Solesia' zonnepanelen aan die perfect esthetisch in het dak geintegreerd kunnen worden met de Domino en RG9 Maxima New pannen.

Meer informatie
www.eternit.be/nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie