Eternit Kleipan is te zien op Bouw Compleet Hardenberg
Javascript is uitgeschakeld

Eternit Kleipan is te zien op Bouw Compleet Hardenberg

Geplaatst: 02-10-2014
Eternit Kleipan is te zien op Bouw Compleet Hardenberg
Beeld: Eternit

Toont Eternit op de Bouw Compleet Beurs de oudste dakpan? Neen, niet de oudste maar misschien wel degene die u het langst op uw dak zult laten liggen. Eternit is dan ook trots dat zij op de Bouw Compleet beurs haar Harmonica kleipan extra in de kijker kan zetten. Met deze hightech kleipan brengt Eternit een product op de markt dat niet alleen voldoet aan alle geldende normen maar ook aan 3 eisen waaraan eigenlijk elke kleipan zou moeten beantwoorden.

Ten eerste, de Harmonica kleipan wordt onder hoge temperaturen van zo’n 1050°C gebakken. Geen andere kleipan doet beter. Dankzij dit technologisch hoogstandje hebben deze kleipannen een zeer langzaam en egaal verouderingsproces en zijn ze perfect bestand tegen vorstschade.

Typisch voor de Harmonica kleipan zijn ook de geprofileerde sluitingen die een vlotte waterafvoer garanderen. Naast de diepe profilering, is er ook een hoge sluiting die het dak bijkomend beschermt tegen windgedreven regen. De hoge en diepe sluiting is daarenboven onzichtbaar, wat de levensduur ten goede komt.

De zogenaamde ijzige eigenschappen zorgen voor een strak en vlak uitzicht. Daarnaast hebben deze eigenschappen een positieve invloed op het verouderingsproces. De nerven en andere verstevigingen onderaan de pan vergroten het droogoppervlak waardoor de pan sneller droogt na een regenbui.

Kom deze kwaliteitsvolle kleipan bewonderen, samen met onze vele andere dak oplossingen, tijdens de Beurs Bouw Compleet in Hardenberg.

Meer informatie
www.eternit.be

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
Sluit deze advertentie