De beloopbare glasoplossing
Javascript is uitgeschakeld

De beloopbare glasoplossing

Geplaatst: 21-06-2023
De beloopbare glasoplossing

Een beloopbaar daklicht is een uitstekende manier om extra licht toe te voegen aan uw woning of bedrijfspand. Dit type daklicht is speciaal ontworpen om beloopbaar te zijn, wat betekent dat u er veilig op kunt lopen zonder dat het breekt of beschadigt.

Het beloopbare platdaklicht is ons sterkste en meest veerkrachtige platdakraam. De ongelooflijke draagkracht van dit raam zorgt ervoor dat het raam een volwaardig onderdeel van het dakterras kan zijn, zodat u een prachtig ontwerp kunt maken van zowel het dakterras als de ruimte eronder. Het beloopbare platdakraam kan zowel buiten als binnen tussen 2 verdiepingen toegepast worden, en brengt zo licht in de donkere ruimtes van uw woning of bedrijfspand.

In een wereld waarin glas voornamelijk wordt gebruikt voor ramen en decoratie, hebben wij de grenzen samen met onze leveranciers verlegd door een nieuwe dimensie toe te voegen aan dit veelzijdige materiaal. Ons team van deskundige ingenieurs heeft met passie gewerkt aan het creëren van een glazen vloer die niet alleen veilig en stevig is, maar ook een unieke beleving biedt.

Met trots presenteren wij ons beloopbare platdakraam: een innovatieve oplossing voor openbare ruimtes, woonhuizen en commerciële gebouwen. Of je nu een atrium wilt verfraaien, een gewaagd architectonisch statement wilt maken of gewoon een vleugje magie wilt toevoegen aan het interieur, ons overloopbare platdakraam is de ideale keuze.

Ons platdakraam is niet alleen een vloer, het is een beleving. Het verandert de manier waarop je je omgeving ervaart en het brengt een gevoel van verwondering en magie in je leven.
Dus waar wacht je nog op? Maak van je ruimte een betoverende plek met onze producten.

Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van ons platdakraam:

Veiligheid: Een wandelbaar daklicht is gemaakt van extra sterk en gehard glas, waardoor het veilig is om op te lopen. Het is ook voorzien van een antislip-laag om uitglijden te voorkomen.

Lichtinval: Het dakraam laat veel natuurlijk licht binnen, waardoor uw ruimte helder en fris aanvoelt. Dit kan ook helpen om energiekosten te besparen doordat u minder kunstmatig licht nodig heeft.

Duurzaamheid: Een beloopbaar raam is een duurzame oplossing omdat het lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Bovendien kan het bijdragen aan een betere isolatie van uw pand, waardoor u minder energie verbruikt en kosten bespaart.

Esthetiek: Een wandelbaar daklicht is een stijlvolle toevoeging aan uw pand.

Welkom in de wereld van het merk Lucernario - waar elke stap een moment van pure beleving is.

Meer informatie: https://techcomlight.nl/Producten/lucernario-platdakraam-beloopbaar

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
Sluit deze advertentie