Sterkere constructieve verbinding tussen Max Frank en Vilton
Javascript is uitgeschakeld

Sterkere constructieve verbinding tussen Max Frank en Vilton

Geplaatst: 15-10-2013
Sterkere constructieve verbinding tussen Max Frank en Vilton

Max Frank en Vilton gaan hun reeds succesvolle samenwerking verder uitbreiden. Per heden wordt Vilton partner voor Pecafil®, en verzorgt Vilton nu ook de engineering, verkoop en montage in Nederland.

Pecafil® is een universeel bekistingsmateriaal bestaande uit een naar wens vormgegeven speciale staalmat met afhankelijk van de eisen verschillende staafdiktes. Hieromheen is een polyethyleen krimpfolie aangebracht. Toepassingen van Pecafil® zijn bekisten van balkfunderingen, poeren, cassettebekisting en als bescherming tegen stof, koude, wind en regen.

Naast Pecafil® zullen ook de KOMO® gecertificeerde Max Frank Stabox® Stekkenbakken in het Vilton programma worden opgenomen. Stabox® Stekkenbakken hebben de hoogste categorie ‘vertanding' op basis van DIN 1045-1 voor dwarskrachtoverdracht en Stabox® T voor schuifkrachtoverdracht.

Vilton levert al enkele jaren de Max Frank Egcodorn® Dwarskrachtdeuvels, vaak compleet in de door Vilton zelf ontworpen en geproduceerde Expansievoeg Bekistingsystemen. Door deze "sterkere constructieve verbinding" wordt de marktbewerking voor bekisting- en constructieve systemen van het merk Max Frank verder geoptimaliseerd. De kracht van het merk Max Frank in combinatie met een optimale advisering en service van Vilton vormen een ijzersterke combinatie.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
Sluit deze advertentie