Ontbijtsessie met het Weber BouwBroeders Café
Javascript is uitgeschakeld

Ontbijtsessie met het Weber BouwBroeders Café

Geplaatst: 26-05-2015
Ontbijtsessie met het Weber BouwBroeders Café
Beeld: Weber Beamix

Na het grote succes van vorig jaar gaat ook dit jaar het Weber BouwBroeders Café weer van start. Vanaf maandag 1 juni worden bij verschillende bouwmaterialenhandels klanten in de vroege ochtend voorzien van een ontbijt, de laatste ontwikkelingen op gietvloerengebied en desgewenst een advies op maat voor de projecten waar ze mee bezig zijn. Deelnemers van het Weber BouwBroeders Café maken ook nog eens kans op te gekke prijzen.

Het Weber BouwBroeders Café reist in de maanden juni, juli, september en oktober door Nederland langs diverse Bouwmaterialenhandelaren om iets extra’s te doen voor haar klanten. ’s Ochtends vroeg is het team van Saint-Gobain Weber Beamix aanwezig om het Weber BouwBroeders Café op te bouwen, de bar en de koffie klaar te zetten en de broodjes te smeren. Soms gaat het zelfs zo ver dat de vertegenwoordiger zelf de avond van te voren al de eitjes staat te koken.

Prijzen
Tijdens het Weber BouwBroeders Café maken de bezoekers ook kans op verschillende prijzen. Zo is er elke dag een dagprijs t.w.v. € 50,- aan weber.floor producten in te wisselen bij de Bouwmaterialenhandelaar waar de prijs wordt gewonnen. Maar dat is nog niet alles. Aan het einde van de tour van het Weber BouwBroeders Café worden er een aantal te gekke prijzen verloot onder de bezoekers die zich aanmelden voor het BouwBroeders spaarprogramma.

Meer informatie
www.weberbeamix.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie